metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Roman ~Roman (Gość)30.06.2011 18:09

"Piotrkowianin" napisał(a):
334 kopniętych w dupę: http://www.epiotrkow.pl/news/Znany-sklad-Rady-Miasta--wyniki-wyborow,5897[/cytat]
I co?myślisz że ktoś się tym przejmie?Nikogo to nie obchodzi.90% mieszkańców nawet nie wie co tu się dzieje,nikt tego dziadostwa nie pilnuje to robią co chcą.Proste.

00

polak mały ~polak mały (Gość)30.06.2011 20:11

A ja się przejąłem , jestem zawiedziony, nie lubię ludzi co wieją jak chorągiewki na wietrze.

00

ZAPYTANIE ~ZAPYTANIE (Gość)30.06.2011 22:21

Z tego co mówią ludzie na mieście korty pan radny się zrzekł, bo inaczej mandat by stracił.
Pytanie 1: Kto przejął korty i na jakich warunkach ?

pytanie 2 Czy nie powinien być przetarg na korty w związku ze zmianą właściciela ?

00

Beza ~Beza (Gość)01.07.2011 03:16

Szybko radnemu wiatr zawial. Szybko sie sprzedal.
Swoja droga jestem pelna podziwu, jak mozna zdobyc nie w swoim rejonie tyle glosow...

00

guzgu ~guzgu (Gość)01.07.2011 08:14

"Roman" napisał(a):
90% mieszkańców nawet nie wie co tu się dzieje

Święta prawda !

00

m_acie_k ~m_acie_k (Gość)01.07.2011 11:42

"guzgu" napisał(a):
Święta prawda !

To który to rodzaj prawdy? :D Taka jest rzeczywistość, całe społeczeństwo ma gdzieś to co się wyprawia w mieście. Lepiej włączyć durne szklane okienko telewizorka i oglądać te ogłupiające "programy".

"wyborca" napisał(a):
Poprzyjcie referendum.

Powiedział trol, a inny trol mu odpowiedział. Przepraszam bardzo, ale jaki jest sens tego typu akcji? Co niby te kilka osób czytających te komentarze odwoła "prezydenta"? Nie sądzę, żeby to miało sens, to zamiast klonów potrzeba rzeczywistych czytelników :D

Cytuję:
To wyłączny powód

A ile za to dostanę, to nie powiem. Wiem ale nie powiem :D Jak to ostatnio Piotrkowianin zalinkował :D

00

wyborca ~wyborca (Gość)01.07.2011 12:57

"97300" napisał(a):
He,he,he,to łabędzi śpiew.

Z czego się cieszysz? Co ta rada i ten prezydent zrobili żeby była praca? Będziesz kwiczał że głosowałeś na tą "elytę".

00

m_acie_k ~m_acie_k (Gość)01.07.2011 13:38

"wyborca" napisał(a):
Co ta rada i ten prezydent zrobili żeby była praca?

Pewnie p. Mazur by zrobił więcej :D P. Waldku... niech pan wróci, błaga pana jeden z wielu pana zwolenników - mieszkańców Piotrkowa

00

Piotr ~Piotr (Gość)01.07.2011 16:53

Do ZAPYTANIA nie o korty chodzi a o balon...

00

97-300 97-300ranga01.07.2011 19:08

"m_acie_k" napisał(a):
D P. Waldku... niech pan wróci, błaga pana jeden z wielu pana zwolenników - mieszkańców Piotrkowa

He,he,he,he,błaga,,he,he,he,he!

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat