Niestety nie byłem na meczu(praca)czego bardzo żałuję. Pewnie była super atmosfera.
Brawa dla dziewczyn za walkę do końca!!!
I jak to Was nie kochać???
Mam malutkie pytanie: dlaczego do kur... nędzy nie było transmisji w radiu?????? Zawsze jak byłem w pracy słuchałem w radiu, a p. Michał robił zajefajną robotę. A dzisiaj g....
W sobotę radio Piotrków słuchałem tylko dla transmisji z meczów.
Niech mi ktoś powie dlaczego tym razem nie mogłem wysłuchać transmisji???
W takich meczach jak ten dzisiejszy to p. Michał byłby pewnie jak p. Zimoch w PR 1. Wszak już słyszałem transmisję Ostafijczuka, aż ciarki przechodziły.
Ogólnie to straszny kwas bez transmisji w radiu. WSTYD!!!
P.S.
Ciekawe czy opublikują mój wpis:)
jakby panowie w tych głupich koszulkach sędziowali uczciwie to dziś byłyby 2 punkty.
Brawo Dziewczyny za walkę do końca ...
I dobrze, że słuchasz tylko w sobotę dla transmisji. Zalecam zgłosić się z tym problemem do radnego Dziemdziory, często bywa na Jagielońskiej 7. To mu znak nie odpowiada, to płytka krzywo położona to i pewnie o transmisję w radio się poskarży.
Fatalny początek tego meczu,ale wielkie brawa za walkę do samego końca i w końcowym rozrachunku mamy 1 punkt więcej w tabeli,który pozwala nam dalej wierzyć w play-off.Gramy na wyjeżdzie z Olkuszem,ciekawe czy klub zorganizuje jakiś wyjazd dla kibiców.
PS. Dużo zdrowia i wszystkiego najlepszego Agata!
a Strefa FM to sponsor medialny naszej kochanej Piotrcovii... w czwartek zrobili wywiad z trenerem Piotrkowianina, w piątek rozdawali bilety na Piotrkowianina - Strefo poprawcie się i zacznijcie promować naszą Piotrcovię.
Strefa sportowo sięga dna!!! Januszek z tego co wiem KK organizuje wyjazd do Olkusza.
po co wciąż ....... powietrze , przecież jelenia góra była sprytniejsza i już po wszystkim
Jak to nie było transmisji??? Zawsze była. Aż się miło słucha Michała.
W sobotę mecz sezonu zasadniczego - szkoda, że na wyjeździe... ale cóż tak czy siak muszą być bezcenne dwa punkty dla Piotrcovii.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!