Tak to jest jak się nie chce ruszyć tyłka, kupić działki i samemu pobudować tego co się chce, tylko nabijać kasę deweloperom...
Polecam poczytać komentarze na stronie gowork
O innych firmach też jest sporo opinii
Niech deweloper sprzeda Europę wraz z działką to będzie miał na dokończenie jednego domku.
Osiedle to miało być "osiedlem dla elit Piotrkowa". Przykre, że nie wyszło, trafili na niesolidnego i obrotnego dewelopera ...............
Kurcze a ja byłem przekonany że bez okazania Warunków dostawy Mediów nie da się uzyskać pozwolenia na budowę. Widać w tym mieście można wszystko XD
W tych czasach zainwestować w coś czego nie ma, trzeba być Furiatem, jeszcze brać na to kredyt
Ludzie myślcie!!!!!!!
A co na to wszystko kierownik tej budowy ??? Czy wog?le jest tam ktoś taki zatrudniony ?? Przecież to on za to wszystko odpowiada
Jak widać, umowy są mniej warte, niż rolka papieru toaletowego. Jak zwykły szary zuczek spóźni się o kilka dni z opłatą abonamentu za tel, czy rachunku za światło, to od razu ma naliczane odsetki. Za to "grube ryby" są bezkarne.
Podziwuam ludzi, którzy biorą potężny kredyt, na coś czego nie ma. Ja osobiście wolę "wróbla w garści, niż gołębia na dachu". Życzę dużo cierpliwości i spokoju oraz szybkiego rozwiązania tematu.
Prawda jest taka że te domy są budowane na bardzo wysokiej klasy materiałach. Niestety ceny poszły bardzo mocno do góry i budżet przestał się spinać. Trochę słaba ta nagonka. Developer napewno nie jest oszustem bo to porządny człowiek. Problem tkwi sytuacji gospodarczej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!