Rodzi nam się nowa siła w Radzie Miasta to Pani Marlena Wężyk - Głowacka. Pamiętajmy, że to debiutantka ale rozwija się systematycznie. Obserwuję ją bacznie i jestem pozytywnie zaskoczony. Ważne, że potrafi zrobić krok w tył gdy trzeba a nie leci na oślep bez względu czy tam stoi ściana czy materac. Refleksyjność to ważna cecha której wśród radnych koalicji i opozycji bardzo brakuje. Wszyscy w Radzi uważają, że jego musi być na wierzchu.
No wreszcie coś drgnęło. Brawo Marlena Wężyk-Głowacka, Krystyna Czechowska i Tomasz Sokalski. Od dawna nikt nie przypomniał mieszkańcom od czego jest radny którego wybrali.
Radnej zapewne chodziło o "prztyczek w nos" http://www.wsjp.pl/index.php?id_hasla=40190.
Pstryczek to może być elektryczek...
Ale poza tym, brawo, oby tak dalej z kruszeniem piotrkowskiego betonu.
Mam wrażenie, że za miesiąc będą wybory. Kampania ruszyła. Teraz wszyscy wszystko dla mieszkańców ha ha ha
Koniec pinokia z Łódzkiej zbliża się wielkimi krokami i tylko cud sprawi,że nie będzie siedział po zakończonej kadencji,CBA będzie miało pełne ręce roboty w Piotrkowie.
Co to za straszny hejt na Radna Marlene Wężyk Głowacka...od czasu do czasu czytam to forum i jak tu ostro krytykują to znaczy ze ta osoba ukladzik narusza dlatego warto ją wspierać. Nie wiem czy będzie Pani na prezydenta kandydować. ..jak tak to ja głosuje na Panią. ..krytyków i hejterow serdecznie pozdrawiam
Tylko jeden radny myśli perspektywicznie - "Ktoś to będzie musiał spłacić"!
mam pytanie do Pani radnej Wężyk Glowackiej co zrobiła dla swojego okręgu bo dla siebie to owszem załatwiła sobie niezłą Fuchę do zobaczenia przy runie wyborczej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!