Ten pstryczek w nos rykoszetem odbił się i trafił w mieszkańców pani okręgu wyborczego w postaci spłaty tych kredytów ........ a wybory już za rok ....... oby wyborcy nie byli pamiętliwi .............. ukłony
Mieszkam na Kasztelanskiej...wygląda na to ze dzięki Pani Radnej Marlenie W.G. będę miał drogę. W kolejnych wyborach ma Pani mój głos.
Ale się Prezio wkurzył na Głowacką. Takiego hejtu dawno nie było. Zacznij prezydnecie dbać o wszystkich mieszkańców. Chcemy ulic i chodników a nie mediateki!
mam pytanie do Pani radnej Wężyk Glowackiej co zrobiła dla swojego okręgu bo dla siebie to owszem załatwiła sobie niezłą Fuchę do zobaczenia przy runie wyborczej
Tylko jeden radny myśli perspektywicznie - "Ktoś to będzie musiał spłacić"!
Co to za straszny hejt na Radna Marlene Wężyk Głowacka...od czasu do czasu czytam to forum i jak tu ostro krytykują to znaczy ze ta osoba ukladzik narusza dlatego warto ją wspierać. Nie wiem czy będzie Pani na prezydenta kandydować. ..jak tak to ja głosuje na Panią. ..krytyków i hejterow serdecznie pozdrawiam
Koniec pinokia z Łódzkiej zbliża się wielkimi krokami i tylko cud sprawi,że nie będzie siedział po zakończonej kadencji,CBA będzie miało pełne ręce roboty w Piotrkowie.
Mam wrażenie, że za miesiąc będą wybory. Kampania ruszyła. Teraz wszyscy wszystko dla mieszkańców ha ha ha
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!