"Przyznała się do kradzieży"? Przecież znalazła te pieniądze. Niestety nie zgłosiła faktu.
~ormo (Gość) - znalazła pieniądze- jacy jesteście mądrzy wy wyborcy Macierewicza. W bankomacie można znaleźć pieniądze coś niebywałego. Uważajcie żeby jakiś łobuz nie znalazł wam portfela w kieszeni!!!
W tym Tomaszowie to nawet bankomaty są dziwne. W normalnym bankomacie szuflada z banknotami zamyka się po bodajże 30 sekundach, a pieniędzy nie da się wyjąć.
A co to znaczy "50 – mieszkanka"?
Ja kiedyś wypłacałam pieniądze z bankomatu. Klikam 50 ,na co bankomat mi wypłaca 150. Od razu pomyślałam o tym jak to było głośno,że ustawiła sie kolejka przy innym bankomacie,bo wypłacał kosmiczne sumy wyższe od żądanej.
Wystraszyłam się z jednej strony ale z drugiej pomyślałam,że pewnie źle kliknęłam.Wypłacam po raz drugi.Wolno dokładnie. Znów 50 . Nadal wypłacił 150. Byłam w takim szoku i wystraszona,że poleciałam do domu by wejść na strone banku zobaczyć ile mam zaksięgowane. Na szczęście te wypłacone 300 było zaksięgowane. Myślę,że to było zagranie banku,zamienić ikony wypłacanej kwoty. Wiadomo ile się wypłaci,tyle straci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!