Proszę wybudujcie tylko taka kamienicę, która będzie pasować do otoczenia, weźcie przykład ze starówki w Warszawie!!!!
świetnie też wyglądają kamienice w Giżycku, polecam popatrzeć...
"młode małżeństwa do 35 roku"
A rodzice pozostający w wolnym związku, już nie?
Aby się ubiegać o mieszkanie, będą musieli koniecznie zawrzeć związek małżeński?
Znowu będą wałki kto ma "dostać" mieszkanie jak przy Zamurowej!
Warunki były łatwe do spełnienia-kaucja,oddać lokal,w którym sie mieszkało do tej pory w takim stanie,by mogli od razu wprowadzic nowych lokatorów.I zaświadczenie o dochodach.Polepszenie warunków miało nastąpić automatycznie.
Po czym większość ludzi dostała pisma jednakowej treści NIE PRZYZNAŁA KOMISJA LOKALU.Dlaczego,to już tajemnica chyba z ich strony albo nie mieli argumentów.
Za to dostali ludzie z bloków choćby z "kurzych łapek" bo jak to pani stwierdziła sąsiedzi ją denerwują i ciągle brudno na klatce u nas. Tak chodziłam do urzędu,że "wychodziłam" sobie to mieszkanie.No tak, jak codziennie była,to i urzędnicy może ulegli! Druga osoba ,to samotna,bezrobotna matka.Z czego płaci czynsz? Kolejna osoba z bloków z ul.Żródlanej ,bo daleko było do miasta.A poza tym wiem o tym,że teraz większość tam mieszkających ma problem z regularnym płaceniem czynszu!
czy nie taniej byłoby jakby miasto opłacało rodzinom wynajem mieszkania?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!