I dobrze , większości gawiedzi piotrkowskiej nie stać na prąd to troszkę sobie przyoszczędzimy na rachunkach.
A w Jarostach to bym już nie włączył, niech siedzą po ciemku.
Mnie to nie dotyczy. Zainwestowałam w panele i pompy ciepła. No wiem że nie każdego stać ale ja np dobrze zarabiam bo w młodości skończyłam dobrą szkołę
Już w nocy nie było przy jednej ze wskazanych ulic. Awaria? Nie było wichury ani marznących opadów zrywających linie napowietrzne.
Po co informować? Każdy w domu chyba posiada latarkę. No bez przesady jak nie będzie godzinkę prądu to nikomu nic się nie stanie. W ten czas możecie np robić pompki lub przysiady i pajacyki i tylko wam na zdrowie wyjdzie a jednocześnie zaoszczędzicie na wyłączonych urządzeniach pieniądze
A wszystkie problemy z energią, z podnoszeniem jej cen, z zamykaniem kopalń, brakiem budowy wiatraków, brakiem elektrowni szczytowo pompowych tylko po to abyście wszyscy zaakceptowali budowę elektrowni atomowych w Polsce choć nie mamy własnego uranu, a leżymy na węglu, mamy wiatr, rzeki i słońce. Więc kto na nas zarobi i nas będzie doił ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!