A wszystkie problemy z energią, z podnoszeniem jej cen, z zamykaniem kopalń, brakiem budowy wiatraków, brakiem elektrowni szczytowo pompowych tylko po to abyście wszyscy zaakceptowali budowę elektrowni atomowych w Polsce choć nie mamy własnego uranu, a leżymy na węglu, mamy wiatr, rzeki i słońce. Więc kto na nas zarobi i nas będzie doił ?
Po co informować? Każdy w domu chyba posiada latarkę. No bez przesady jak nie będzie godzinkę prądu to nikomu nic się nie stanie. W ten czas możecie np robić pompki lub przysiady i pajacyki i tylko wam na zdrowie wyjdzie a jednocześnie zaoszczędzicie na wyłączonych urządzeniach pieniądze
Już w nocy nie było przy jednej ze wskazanych ulic. Awaria? Nie było wichury ani marznących opadów zrywających linie napowietrzne.
Mnie to nie dotyczy. Zainwestowałam w panele i pompy ciepła. No wiem że nie każdego stać ale ja np dobrze zarabiam bo w młodości skończyłam dobrą szkołę
A w Jarostach to bym już nie włączył, niech siedzą po ciemku.
I dobrze , większości gawiedzi piotrkowskiej nie stać na prąd to troszkę sobie przyoszczędzimy na rachunkach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!