metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mieszkankapt ~Mieszkankapt (Gość)29.09.2018 13:46

Właściciel firmy?Bo normalny szarak to 2-3 tyg. i wraca do szarej rzeczywistości...

55

gość ~gość (Gość)29.09.2018 14:49

Całościowo napewno wydał dużo, a już napewno musi kasiury mieć jechać tam i siedzieć 2 miesiące, nie pracując nigdzie...

36

gość ~gość (Gość)29.09.2018 17:47

Ale kogo to obchodzi

55

gość ~gość (Gość)29.09.2018 20:59

Oczywiście szkoda mi komentujacych,ale ja też zazdroszczę bo... juz mi sie nie chce. P.S. Tajlandia, Wietnam, Cambodia jest super i wciąż wspominam zupe pho za grosze na ulicach hanoi ;)

30

zapracowany ~zapracowany (Gość)29.09.2018 21:03

Też bym chciał sobie podróżować, zamiast chodzić do znienawidzonej pracy, a nawet nie mam szans na wykorzystanie urlopu, bo ciągle jest ogrom pracy i nie ma kiedy iść na urlop, o chorowaniu i zwolnieniach to już nie ma mowy, bo nie wiem, czym by się to skończyło. To cud, że mi się udało we wrześniu pojechać na kilka dni w góry i tylko tyle mojego. Na pewno podróżowanie do Tajlandii, jest fajne, ale nieliczni mogą sobie na to pozwolić. W moim przypadku, po prostu z braku czasu.

30

Trzeba chcieć ~Trzeba chcieć (Gość)30.09.2018 00:43

Super sprawa. Jedyna okazja to czas studiów, gdy wakacje są najdłuższe. A skąd ma kasę? Ja w czasie studiów pracowałem w weekendy i odkładałem, proste. No, ale jak sie woli tylko biadolić zamiast znaleźć sposób na podróżowanie to tak jest, ze sie zrzędzi na forach z zazdrości. W kurortach nie był, jechał autostopem, najtańsza forma podróżowania.

81

gość ~gość (Gość)30.09.2018 12:49

§60

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat