I układ piotrkowski został zachowany maryjan rozegrał po mistrzowski , Wstyd dla radnych którzy zdjęli puknt odnośnie głosowania nad odwołaniem maryjana.. Wstyd wsytd wstyd !!!!
Dada () dobrze napisałaś wstyd i hańba mieć takiego prezydenta, który popiera kolesi. Ja na nich nie głosowałam to nie mój prezydent
Ciekawe czy ktoś z koalicji odważy się pozwać telewizję Pols.. o pomówienie za wyemitowany materiał w wiadomościach????????????????
Czy ktoś udowodnił że był pod wpływem? Nie ma dowodów nie ma sprawy. Oskarżyć można każdego.
Widać, że długie ręce zemsty politycznej dorwały Panią Radną Marlenę Wężyk Głowacką. Typowe w tym mieście, że jak nie jesteś kolesiem z towarzystwa to trzeba cię zniszczyć.
Rada naszego miasta jest jak PIS , nic się nie stało i jedziemy dalej
Towarzystwo Wzajemnej Adoracji.
Wstyd na cały kraj.
Zawinił ktoś a ktoś inny poniesie karę.
Było w Polsacie o Panu Radnym, Niezła wiadomość. Piszę do Polsatu z linkiem do artykułu niech dalej pociągną temat. Niech wjadą z kamerami porozmawiać z panem radnym.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!