"Czy ten ptak kala gniazdo, co je kala,
Czy ten, co mówić o tem nie pozwala?"
Cyprian Kamil Norwid
Co wolno wojewodzie...
I tak to się dzieje. zwykły pracownik dawno musiałby odejść. Policjant po służbie przyłapany na byciu nietrzeźwym zostaje zwolniony, albo ma naganę, a tu sam szef na oczach całej Polski i co? I nic.
Błazenada jednych i drugich. Ludzie wymuście referendum i pogońcie zarówno tzw. rządzących jak i tę tzw. pisowską opozycję.
Wybierzcie wreszcie mądrych, poważnych i odpowiedzialnych ludzi. Macie do tego prawo.
Stanowczo zaprzeczam by w Piotrkowie był skandal, działo się źle lub ktoś zachował się niegodnie. W Piotrkowie jest dobrze, trwa pasmo sukcesów, wszyscy szanujemy się szanowankiem. Uwzniośleni i w ekstazie, niesiemy sztandary pośród zgiełku i urągania, jesteśmy Jutrzenką Narodu i Całego Świata. Nie uklękniemy przed skowytem miernot!!!
Tak wygląda zachowanie człowieka mającego odrobinę honoru: https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-11-27/pijany-samorzadowiec-kierowal-samochodem-odpowiadal-za-rozwiazywanie-problemow-alkoholowych/
"OŚWIADCZENIE
Pełen żalu, a przede wszystkim wstydu informuję, że wczoraj w Żmigrodzie odebrano mi prawo jazdy za kierowanie pojazdem w stanie nietrzeźwości. Rezygnuję ze wszystkich funkcji publicznych i oddaję się do dyspozycji Burmistrza Gminy Milicz.
Żadnym usprawiedliwieniem nie jest dla mnie fakt, że alkohol spożywałem dzień wcześniej i że nie miałem poczucia nietrzeźwości.
Żałuję, wstydzę się; zawiodłem wielu ludzi, którzy mi ufali.
Wyciągnąłem wnioski.
Dariusz Duszyński"
A co wyciągnął Marian?
Czy to prawda,że Krysia Czechowska dostała fuche w szpitalu na Roosewelta za 10 tys. za poparcie Chojniaka ?
I tu ciekawie,bo szpital należy do starostwa,a starosta z Chojniakiem nie za bardzo się lubią ! otóż tak,do 15.00 się nie lubią,za to po 15.00 są kumplami.
Wyborcom Wierzei gratuluje głupoty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra zmiana. Jeżeli już nikt nie chce odwołania M.Błaszczyńskiego to dlaczego on może a mieszkańcy Piotrkowa nie. My też chcemy po 22 kupić w sklepach na terenie miasta alkohol. Od czego w końcu jest ta komisja antyalkoholowa, której przewodniczy pan Marian? Przecież jak nie można kupić alkoholu w nocy to jak ta komisja ma walczyć z alkoholem, którego nikt nie może kupić po 22giej?
Wstyd.wlasnie w wiadomościach na Polsacie leciała relacje z sesji. Brawo za taki rozgłos w Pl o naszym mieście. Zarówno dla Mariana jaki radnych którzy nie widzą w tym problemu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!