Na pierwszy rzut oka potężna kwota... . Ale to cena ok 6 mieszkań, takich jak moje i to nie nowym bloku. A panów jest dwóch... . Kuźwa następnym razem zbiorę kilku kolegów weźmiemy kredyty i wystartujemy do kolejnej licytacji... . I przychodnia nasza. Kuźwa to już jutro, nie zdążymy... .
A swoją drogą kto pamięta te korytarze? I te ciężkie drzwi do apteki:)? I zawsze ciekawiło mnie co było na dole tego budynku, dokąd prowadziła ta klatka schodowa... . Oczywiście chodzi mi o budynek przychodni kolejowej.
Jak tak cofnę się w czasie, to sobie przypominam tę małą salę, niewygodne fotele i duuużo fajniejszy klimat kinowy, niż w obecnym fokusmolowym kinie helios :)
Europa pokochała Wandę czy polubi Hawanę? A jakie były plany?
Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
cyt"Przedsiębiorcy zastanawiają się, czy obiekt częściowo wyburzyć" W Piotrkowie "częściowe wyburzanie" zaczynało się od dachu. Po prostu nic nie robiono i....w tym przypadku może zaczną cżęściowo wyburzać z jakiejś innej strony....a dach zostanie. Wspłółczesna nauka "piotrkowska" zna wiele sposobów "zagospodarowania" obiektów. Co pewnie będzie skruplatnie zastosowane...
Nie chcą zdradzić swoich planów...? To pewnie będzie straszyć jeszcze dłużej, jak "Europa"...? Czy pomyślano o klauzuli chroniącej nas , obserwujących i bezsilnych obywateli przed powtórką wymienionej,skandalicznego sytuacji?
Proste jak drut.Nikt nie wywala ponad milion zł zeby stracic,ale na tym interesie zarobic.Sęk w tym,zeby nie było powtórki EUROPY !!!!!!!!!
Co tu się rozpisywać??? Właściciele postawią coś na czym będą dobrze zarabiać.Ci Panowie po to inwestują.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!