W tym zapyziałym mieście nie ma gdzie leczyć dzieci!!!!! Sprzedano restaurację EUROPA, stadion , kino HAWANA. Zakłady pracy zostały zlikwidowane, a władze miasta urządzają sobie jasełka wśród ruin jak np. była restauracja Europa. Czy zostało jeszcze coś do sprzedania ?
Pan doktor ma rację nie ma sensu marnować czasu w tym szambie politycznym bo jak ja obserwuję od 25 lat co rok to gorzej w tym mieście.Tu tak samo sie nic nie zmieni tak jak i w Wolborzu
Przynajmniej przestaną się tresować gawrony w parku Ks. J.Poniatowskiego.
Atam
Pewnie ktoś z licznej bliższej lub dalszej rodziny Pana radnego godnie zastąpi
Na gorzkie żale i posypywanie głowy popiołem to już za późno drogi towarzyszu. Czas rozliczań wkrótce nadejdzie. Doprowadziliście do tego, że z budżetu miasta na inwestycje przeznacza się kilkanaście procent a resztę zżera biurokracja i wiecznie nienasycone banki. Koniec z hasłami wyborczymi typu: Drodzy wyborcy! Chcemy waszego dobra. I malutkimi literkami dopisane jest: O ile takowe jeszcze wam pozostało? Bo mnie się marzy kurna chata. Taka zwyczajna bez kantów, fuszerek, nie skopana. Chata stabilna, na silnym fundamencie a nie na na partyjnym firmamencie. Nie kombinowana. lecz solidnie wybudowana. Czego bym nie pragnął, to ciągle słyszę, że za dużo chcę. Co bym nie zrobił to ciągle słyszę za mało zrobiłem.
Więcej na http://sklave.manifo.com/
I tak by już nie został wybrany. Może niech już z mandatu zrezygnuje, po co ma psuć dalej miasto
panie prezydencie prosze o szybsze otwarcie oddzialu dzieciecego dla dzieci bo to co jest na prochnika ......pomoc niby dorazna to skandal jak tam podchodzi sie do pacjenta . ostatnio mialem 2 razy przyjemnosc w m-cu z malym dzieckiem odwiedzic pania doktor CHABER byla zaspana i nieprzyjemna .Przez jej niewiedze jako pediatra moje 5 m-sc dziecko ma zapalenie pluc poniewaz pani doktor jezeli mozna tak nazwac zbadala i przepisala czopki . OBJAWY TEMPERATURA ,WYMIOTY ,DUSZNOSCI PROSZE O ZAJECIE SIE TOM SPRAWA
To żeś chłopie niczego nie odkrył, bo to rzeczywiście wasza ostatnia kadencja. Chojniak zniszczył Piotrków jak żaden inny prezydent, który rządził tym miastem. Na szczęście już za dwa lata wybory.
Z całym szacunkiem dla osoby jako lekarz Ale jako polityk żadna osobistosc.
Czym się dla Piotrkowa może Pan Winiarski pochwalić?
Tym, ze był jako ten który rozliczać zaczął MOK z Orkiestry?
Żadna strata dla miasta.
Mam nadzieję, że jego miejsce zajmie ktoś bardziej wartościowy ktos kto robi coś dla innych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!