"Pan się przyczynił do tego, że piotrkowski samorząd już nie angażuje się w orkiestrę?
A tak, ja radny Winiarski."
Niestety, ale to jest wypowiedź mądrego inaczej, czyli katotaliba Winiarskiego w wywiadzie Autor: Karolina Wojna
2017-01-14, Aktualizacja: 2017-01-14 14:01 źródło: Polska Dziennik Łódzki
Ni to lekarz ni radny!!! Miałem okazję go poznać pod względem medycznym i nikomu tego pana nie polecam!!!
a gdzie mój post z rana? Cenzurka? Był w zgodzie z wszelkimi zasadami. Ale owszem - niepoprawny politycznie. Opublikować proszę natychmiast albo zgłoszę to jako naruszenie praw obywatelskich!
Winiarski to bardzo dobry lekarz. I niech tak pozostanie. Poszedł po rozum do głowy, żeby nie zniszczyć sobie kariery tak, jak ta cała Radziszewska.
To może w końcu zacznie punktualnie przychodzić do poradni Hipokrates bo do tej pory jest tak ze spóźnia się nawet godzinę a później ludzi załatwia jak najszybciej i aby sztuka następna
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!