Hahahahahaha,ale sie uśmiałam,mieszkanie w TBS nigdy nie będzie wasze,nie będziecie mogli go sprzedać,zamienić,wasze dzieci nigdy go nie odziedziczą,to coś na zasadzie wynajmu,a wy będziecie płacić i płacić i płacić,i nie piszcie,że jesteście na swoim,hahahahaha.
I radze wszystkie usterki zgłaszać do TBS,wiem co mówie,znam od podszewki proces budowy tych bloków.
Mam jedno pytanie do wszystkich najemców,czy choć jeden z was wziął do ręki poziomnice 2m. i sprawdził jakość wykonania tynków w tychże mieszkaniach?
niestety ale jakosc tbs przypomina budowanie blokow z plyty 30 lat temu, tylko ,ze te mieszkania sa wlasnosciowe i placi sie czynsz 400-500 zl z ogrzewaniem i woda! za 60mkw a tu.... pochwalcie sie ile bedziecie placic
Tak , jestem najemcom , sprawdziłem jakość i pogratulowałem wykonawcy. Jakość bardzo dobra, więc proszę nie szkalować i hejtować bez sensu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!