Klucze odebrane, z mieszkań diabła przegoniono - czas zabawę zacząć -60 parapetówek -będzie się działo la la la la.
Normalnie by było, gdyby TBS poinformował zainteresowanych, że klucze można odbierać od dnia X w miejscu Y. I każdy by sobie poszedł sam po klucze, kiedy by mu pasowało. Ale oczywiście nie można było przegapić okazji do pokazówki z prezydentem i plebanem. Żenująca hucpa.
To nie rozdanie kluczy, to promowanie władz miasta, żeby wszyscy w tym mieście znali darczyńców - czego ????????
czyli znajomi znajomi rodziny rodzinom itd szarak nawet nie ma startu no co tu mówić układy swoje robią
alternatywy 133 sama śmietanka nawet jon się zjawił pozdrowienia dla ślicznotki która zakryła włosami twarz może spotkamy się na imprezce to pogadamy co tam się działo narazie pozdrawiam
Zycze powodzenia nowym lokatorom tych mieszkan gdzie sam czynsz to ponad 600 zl plus jeszcze ze 200 zl za ogrzewanie i reszte oplat....... zycze powodzenia w walce z grzybem po pierwszej zimie, nie wspomne o niskiej jakosci materialach i wykonanniu.....a o obsludze tbs to nie ma co wspominac.....rada dla najemcow by zglaszali naprawde wszystkiee zauwazone usterki.....
A gdzie chleb i sól na przywitanie mieszkańców (najemców) tego cacka ??????????
Ale się uśmiałem czytając to. W TBS-ie mieszkania nie są nigdy własnościowe i nie będą.To jest zakamuflowany wynajem do śmierci głównego najemcy. Taniej wychodzi kupić od dewelopera i mogę robić z tym mieszkaniem co chce a w TBS nic nie zrobię.
Taaaaa grupa frustratów JAK ZWYKLE w pogotowiu! Wiecie co? Nikt was nie pyta o zdanie! Ja jestem mieszkańcem tego bloku i po prostu się CIESZE!!!!!! NORMALNIE SIE CIESZĘ!!!! To moje pieniądze i moja sprawa! A wam nic do tego! Nikt wam nie powiedział, że to już nudne? To ciągłe krytykowanie i zrzędzenie?? A poszli, a kysz!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!