metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zombi ~zombi (Gość)19.10.2015 18:40

Klucze odebrane, z mieszkań diabła przegoniono - czas zabawę zacząć -60 parapetówek -będzie się działo la la la la.

70

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)19.10.2015 15:32

Normalnie by było, gdyby TBS poinformował zainteresowanych, że klucze można odbierać od dnia X w miejscu Y. I każdy by sobie poszedł sam po klucze, kiedy by mu pasowało. Ale oczywiście nie można było przegapić okazji do pokazówki z prezydentem i plebanem. Żenująca hucpa.

170

za własne pieniądze ~za własne pieniądze (Gość)19.10.2015 19:03

To nie rozdanie kluczy, to promowanie władz miasta, żeby wszyscy w tym mieście znali darczyńców - czego ????????

70

zajcew ~zajcew (Gość)19.10.2015 19:26

czyli znajomi znajomi rodziny rodzinom itd szarak nawet nie ma startu no co tu mówić układy swoje robią

71

kotlettD ~kotlettD (Gość)19.10.2015 19:29

alternatywy 133 sama śmietanka nawet jon się zjawił pozdrowienia dla ślicznotki która zakryła włosami twarz może spotkamy się na imprezce to pogadamy co tam się działo narazie pozdrawiam

70

bylem tam ~bylem tam (Gość)19.10.2015 14:24

Zycze powodzenia nowym lokatorom tych mieszkan gdzie sam czynsz to ponad 600 zl plus jeszcze ze 200 zl za ogrzewanie i reszte oplat....... zycze powodzenia w walce z grzybem po pierwszej zimie, nie wspomne o niskiej jakosci materialach i wykonanniu.....a o obsludze tbs to nie ma co wspominac.....rada dla najemcow by zglaszali naprawde wszystkiee zauwazone usterki.....

213

Z życia wzięte ~Z życia wzięte (Gość)19.10.2015 20:51

A gdzie chleb i sól na przywitanie mieszkańców (najemców) tego cacka ??????????

50

LUQ LUQranga20.10.2015 02:29

Ale się uśmiałem czytając to. W TBS-ie mieszkania nie są nigdy własnościowe i nie będą.To jest zakamuflowany wynajem do śmierci głównego najemcy. Taniej wychodzi kupić od dewelopera i mogę robić z tym mieszkaniem co chce a w TBS nic nie zrobię.

60

Iza ~Iza (Gość)19.10.2015 16:10

Jakie warunki trzeba spelnic,by "dostac" takie mieszkanie?

70

MieszkaniecTBS ~MieszkaniecTBS (Gość)19.10.2015 19:17

Taaaaa grupa frustratów JAK ZWYKLE w pogotowiu! Wiecie co? Nikt was nie pyta o zdanie! Ja jestem mieszkańcem tego bloku i po prostu się CIESZE!!!!!! NORMALNIE SIE CIESZĘ!!!! To moje pieniądze i moja sprawa! A wam nic do tego! Nikt wam nie powiedział, że to już nudne? To ciągłe krytykowanie i zrzędzenie?? A poszli, a kysz!!!!!!!

912

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat