metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
PT ~PT (Gość)21.08.2013 12:44

Czy wytypowano już kogoś do mycia tej pleksi?

00

Panie prezydencie wymienić kadrę kierowniczą  w ZDiUM włqacznie ~Panie prezydencie wymienić kadrę kierowniczą w ZDiUM włqacznie (Gość)21.08.2013 12:44

Wszystkiemu winne jest referendum. Nikt nie myśli o niczym innym jak utrzymać się przy władzy bo o pracę na urzędzie trudno chyba że ma się w rodzinie kogoś na stanowisku. Można było zaprojektować jedno szersze przejście. A jak będzie z ochlapywaniem brudną wodą z jezdni w szczególności zimą? Jak widać na zdjęciach pousuwano te blaszane osłony i teraz ni dość że wąsko to z ubraniem trzeba będzie biegać do pralni.

00

Piotr Piotrranga21.08.2013 12:46

Jedyne sensowne rozwiązanie problemu to przebicie równolegle tunelu dla pieszych.
Wiem - pomarzyć.

00

luzik ~luzik (Gość)21.08.2013 12:55

"Piotr" napisał(a):
przebicie równolegle tunelu dla pieszych.
Wiem - pomarzyć.

Gdyby nie angażować publicznych środków w bzdury typu robienie dobrze czarnym (darowizny, pomoc w zdobyciu dofinansowania na kilkanaście milionów) albo place zabaw za 350 tysięcy, to marzenia można by zastąpić PLANOWANIEM.
Swoją drogą, że też nikt nie widział problemu wcześniej !!!
Czyżby to wynik przekonania wśród tzw. czynników decyzyjnych, że za wiaduktem żyją ludzie trzeciej kategorii ???

00

karafka ~karafka (Gość)21.08.2013 14:00

trzeba było zrobić po prostu chodnik po jednej stronie. Czy w UM nie wiedzą, że dwa chodniki po 2 cm dają jeden chodnik 4-centymetrowy?

00

martens ~martens (Gość)21.08.2013 15:02

"Piotr" napisał(a):
Jedyne sensowne rozwiązanie problemu to przebicie równolegle tunelu dla pieszych.
Wiem - pomarzyć.

marzenia i cuda się zdarzają,zwłaszcza przed 15 września.

00

Wacek ~Wacek (Gość)21.08.2013 15:07

Nie bój nie bój, jak będzie 1 listopada będą zapisy i kolejka na przejście do cmentarza i z powrotem- o tym Pan Żak nie pomyślał bo myślenie boli-będzie siedziało

00

Karburator ~Karburator (Gość)21.08.2013 15:11

Wprowadzą ruch wahadłowy dla pieszych.
A tak na poważnie to mam nadzieję, że narożniki płyt pleksi zostaną zaokrąglone.

00

Karpiu ~Karpiu (Gość)21.08.2013 17:08

A co za IDIOTA zaprojektował tą pleksi na kilka nitów ? Każdy chyba wie jak to tworzywo jest łatwo podatne na uszkodzenia.. Wystarczy raz pociągnąć " z buta " i cała ta osłona, bądź w kawałkach znajdzie się na drodze. Kto to zobaczy w nocy pod ciemnym wiaduktem ? Proponuję ekstramocne metahalogenowe oświetlenie i monitoring całego wiaduktu.. Na temat zwężenia przejścia wypowiadał sie nie będe, bo brakuje mi słów...

00

krzyś :) ~krzyś :) (Gość)21.08.2013 17:15

widze tu sami hejtersi hehe!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat