A ten SOR to już poprawiono? Jak ja tam kiedyś byłem to wszyscy widzieli jak ciężko ranni przywożenie byli karetkami. Moim skromnym zdaniem na takie rzeczy zwykli pacjenci nie powinni patrzeć. No cóż brawa dla tych którzy zatwierdzili projekt.
A personelu jest nadaj co kot napłakał czy adekwatnie do potrzeb?
No i ludzie nie żryjcie tyle;)
Ten SOR to tragedia jak cały szpital. Z bólem w klatce babcia czekała 2 godz. zanim ją ktoś zbadał i zrobił EKG.
Widać dla niektórych osób hasło "święta" znaczy "trzeba żreć na umór", i takie są tego skutki. Szkoda, że nie rozsadziło żadnego świątecznego głodomora...
Ja tam na temat personelu mam dobre zdanie. Jest ich za mało i dlatego chorzy czekają. Poza tym ile ludzi się tam zgłasza którzy trafić tam nie powinni, a później dla tych poważnie chorych nie ma miejsca i czasu.
A personel spał? Tragedia to nawał pacjentów, którzy powinni być przyjęci w POZ'tach!
Ano właśnie. Przed obrzuceniem szpitala i personelu błotem wypadałoby chwilę pomyśleć. Serdecznie dziękuję i gratulują osobom tak robiącym.
A swoją drogą zgłosić się na SOR z powodu przejedzienia i nadużycia alkoholu - to niezły debilizm. Takie przypadki powinny byc załatwiane odpłatnie!
Nie ważne jaki byłby sor jaki personel i ile jego to i tak będą ludzie narzekać. Przecież nikt wam tam nie każe ani chodzić ani jeździć ani wzywać karetek skoro tacy niezadowoleni jesteście. W czym problem?
Jak dla mnie to ten SOR ma tylko fatalną budowę. No bo jak może być tak aby zwykli pacjenci widzieli tych ciężko rannych przywożonych karetkami. Wydaje mi się, że to powinno być trochę inaczej rozwiązane.
Malkontenci zawsze będą. Nic na to nie poradzimy. Tych niezadowolonych zapraszam na SOR w Irlandii w którym byłem. To dopiero KOSZMAR.
Nasi narzekacze i tak najlepiej wiedzą,że u nas jest najgorzej.I to bez wyjeżdżania za granicę ;->
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!