metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Seba ~Seba (Gość)06.01.2023 11:51

Byle tylko dmuchać nie kazali.

02

Nowy rok ~Nowy rok (Gość)06.01.2023 15:10

to trzeba pracować na premie, nowe statystyki, no i wrzucić do budżetu kasę której nie ma, teraz to każdy jest traktowany jak potencjalny przestępca nie tylko kierowca, jakby się przyjrzeć działaniu policji to już nie jest dawna policja, teraz za wszystko punkty i kasa, ciekawe czy mogą spać po nocach po swoich poczynaniach, nie dość że ciężko kredyty itp., to policjanci zachowują się jak sępy kasa...kasa..kasa,nie zajmują się już tym czemu mieli służyć, nie wspomnę o młodzieży którą policja zatrudniła, tu by się było można zastanawiać czy potrafią myśleć...sami chodzą trójkami a jak widzą dwóch stojących to każą się rozejść. bo to już zgromadzenie no cyrk, kto ich uczy takich zachowań i to szastanie mandatami, władzę poczuli,jak potrzebna pomoc lub rozruba to nie ma kto przyjechać i ogarnąć sytuację, ot nasza policja.

50

A La kaczka ~A La kaczka (Gość)06.01.2023 15:25

Dlaczego portal nie dodaje wszystkich komentarzy tylko wybrane???

40

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)06.01.2023 20:05

Dmuchanie jest nie zgodnie z kodeksem

01

Nuna ~Nuna (Gość)06.01.2023 20:13

Od wczoraj nie pije i jestem dumna

11

Leroi marlin ~Leroi marlin (Gość)07.01.2023 00:32

Więcej patroli z tej samej ilości policjantów. Szok.

21

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)06.01.2023 20:25

A kogo jeszcze stać jest na alkohol? Ja nawet przestałem kupowac jedzenie

21

śmieszek ~śmieszek (Gość)07.01.2023 10:50

Jadąc dzisiaj ulicą Żelazną w Piotrkowie jakże Trybunalskim zauważyłem ,że wszyscy przede mną jadą tak jakoś dziwnie. W pierwszej chwili pomyślałem czyżby wszyscy byli nawaleni? W pewnym momencie niechcący zacząłem się zachowywać tak samo. I wtedy mnie "olśniło" /nie jestem zbyt bystry/ a to ulica Żelazna tu się różne rzeczy mogą się dziać. I tak jadąc slalomem ,ostrożnie dojechałem do ronda. Wnioski ,kto nie musi niech tamtędy nie jedzie szczególnie po zmroku.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat