Przy okazji niezła promocja miasta z restauracją na czele:)))) gratulacje !!!!
Piotrkowianin zamieszcza zdjęcie i pyta czy normalny człowiek ubiera się tak na rozprawę w sądzie. Mój drogi, ale ten pan chociaż raz ma tam zawiązane buty! Bo na co dzień to wlecze za sobą sznurówki. Albo ekspres nie zasunięty w butach. Luzak.
Czemu pikietujący nie dostali żadnych zarzutów? Przecież rozsiewają kłamstwa.
Poza tym, czy ja mam prawo kazać sąsiadom podporządkować się mojej woli w każdej sprawie? No właśnie. Precz z komuną.
Lesiu weź sie opanuj co chcesz zablysnać? A co powiesz o ciazach ktore "powstaly" w czasie gwaltu, gdy płód zagraza zyciu matki albo dziecko gdy sie urodzi bedzie "warzywem" Kazdy powinien miec wybor tak samo jak z autanazja. To ze Tobie urodzilo sie tyle dzieci i sa zdrowe to powinnes sie z tego cieszyc nie wszyscy rodzice maja tyle szczescia ze dzieci rodza sie zdrowe
Nie chcesz aborcji? To sobie jej nie rób!
Żyjemy w wolnym kraju i każdy ma prawo decydować o własnym ciele i nikt nie ma prawa w to ingerować. Która kobieta chce się wyskrobać i tak to zrobi tylko, że korzystając nielegalnych i często niebezpiecznych usług. Obowiązkiem państwa jest chronić zdrowie obywateli i zapewnić im dostęp do właściwych świadczeń, także w tej kontrowersyjnej materii.
Pan Leszek powinien dzieci raczej nad wodę zabrać niż na pikietę w taki upał.
Jakby miał psa ze sobą, to towarzystwo przyjaciół zwierząt zaraz by interweniowało, ze to nieludzkie, a tu...nienarodzonych się broni a narodzone męczy w upale
Wreszcie są ludzie w Piotrkowie, którzy mówią jak jest!
Pani E. Radziszewska poparła zabijanie dzieci chorych przed narodzeniem.
Trzeba walczyć o życie tych nienarodzonych! Chyba Hitler i Stalin nie zabili tyle ludzi co aborterzy na świecie.
Wspaniale, że są ludzie ktorzy walczą o dzieci nienrodzone i pokazują czym jest aborcja. TAK TRZYMAĆ!!!
A ja popieram akcje! Należy głośno mówić, że morderstwo to morderstwo, owijanie w bawełnę i gadka o "własnym ciele" to jakaś kpina. Okazana w jednym z komentarzy troska o zwierzęta w zestawieniu z brakiem uczuć wobec poćwiartowanego żywcem dziecka woła o pomstę do nieba...
Tartu, wiem, że chcesz ukryć prawdę przed dziećmi. Jeśli nie tłumaczysz swoim dzieciom czym jest aborcja to przestaną mieć do Ciebie zaufanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!