Fanatyczni wyznawcy ideologii rzymsko-katolickiej są zachwyceni. Zdobywają władzę nad sumieniami. Lekarz, który zgodnie z przepisami mógłby przerwać ciążę i uratować życie tej Pani, nie zrobił tego albo ze strachu przed nagonką ze strony pewnej grupy osób - obecnie u władzy, albo nie zrobił tego z powodu posiadania „klauzuli sumienia” i wyznawana ideologia nie pozwoliła mu ingerować w tzw. Boże plan.
Serce rośnie że są sprawiedliwi ludzie którzy prostestuja przeciwko temu co teraz się dzieje. Gratuluję kochani,tak trzymać
Ja piernicze chcą protestować spotykać się OK po co im te flagi kolorowe ??? Ludzie chodza na różne spotkania manifestacje i nie cudują aby pokazywać swoje orientacje na siłę !!!!
Im bardziej to całe LGBT będzie sie promować tym większe będą na nich wyzwiska.
Są ok nikt ich nie dręczy
Czy tylko ja mam wrażenie że widzę na wszystkich protestach te same osoby ?
W Piotrkowie niewiele się dzieje czyli dobrze Dziękujmy że jest jak jest.
pani P jeszcze trochę i nie będzie wiedziała przeciwko czemu protestuje, tłumy jak zawsze i jak zawsze Ci sami , o i ten z parciem na szkło stratujący z list KO człowiek lewicy też się wypowiedział, osobiście wolę Polski ciemnogeód niż tą oświeconą zachodnią kulturę
Zabezpieczyć nagrania z rynku i wlepiać surowe mandaty za zakłócanie spokoju i akty wandalizmu.
Art. 4a. 1.Przerwanie ciąży może być dokonane wyłącznie przez lekarza, w przypadku gdy:
1) ciąża stanowi zagrożenie dla życia lub zdrowia kobiety ciężarnej,
2) (utracił moc)
3) zachodzi uzasadnione podejrzenie, że ciąża powstała w wyniku czynu zabronionego,
4) (utracił moc)
Aborcja nadal nie jest zakazana. Winny lekarz, który teraz ma na sumieniu dwie osoby a nie jedną.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!