metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
prawie rolnik ~prawie rolnik (Gość)10.09.2020 22:50

jestem mieszczuchem,ale mieszkam na wsi,i popieram rolnikow...widze jak ciezko pracuja,jak ja mowie piatek piateczek itd...to on zapiernicza do wieczora i w piatek i w sobote i pol niedzieli.a ten ciagnik za pol miliona sluzy do wozenia gnojowicy i orania w polu a nie do lansowania sie po imprezach.

23

Mirek ~Mirek (Gość)11.09.2020 06:49

Czego oni oczekują??? My wszyscy z podatków mamy do nich dopłacać??? Ile płacicie podatku dochodowego za waszą działalność???Do wszystkiego macie dopłaty, może napiszcie jak oprocentowane są wasze kredyty i porównamy to z oprocentowaniem innych branż.Moim zdaniem jesteście rozpieszczoną grupą, która przyzwyczaiła się do tego, że wam na tacy jest wszystko podane!!!

20

Mirek ~Mirek (Gość)11.09.2020 06:50

Czego oni oczekują??? My wszyscy z podatków mamy do nich dopłacać??? Ile płacicie podatku dochodowego za waszą działalność???Do wszystkiego macie dopłaty, może napiszcie jak oprocentowane są wasze kredyty i porównamy to z oprocentowaniem innych branż.Moim zdaniem jesteście rozpieszczoną grupą, która przyzwyczaiła się do tego, że wam na tacy jest wszystko podane!!!

20

Mirek ~Mirek (Gość)11.09.2020 06:55

50

janosik ~janosik (Gość)11.09.2020 08:18

Co za problem podnieście ceny żywca i po problemie.W naszej firmie ze względu na ogromne podwyżki cen prądu dla przedsiębiorców oraz podwyżka płacy minimalnej podnieśliśmy ceny produktów o 28%.W przyszłym roku szykują się kolejne ze względu na podatek cukrowy jaki nam zafundował rząd.

90

reen ~reen (Gość)11.09.2020 09:08

Klimat się ociepla to niech przerzucą się na uprawę bananów!

30

kraj teoretyczny ~kraj teoretyczny (Gość)10.09.2020 09:26

Nie jestem rolnikiem, ale do wszystkich wypisujących bzdury o rolnikach powiem jak wam tak kiepsko u tych prywaciarzy czy na magazynach to brać się za rolnictwo, czy otwieranie swoich działalności. Brać kredyty, lokale stoją puste na ulicach, kupujcie hektary i będziecie mieć to co oni. Od 1989 to społeczeństwo zagryza się nawzajem okradzione z majątku i kapitału, zadłużone a ostatnio oddano nawet złoża miedzi. Z dumnego i walecznego narodu pozostała zawiść, zazdrość i wzajemne podłości.

136

wieśniak ~wieśniak (Gość)11.09.2020 07:56

a ja jestem wieśniakiem i mieszkam również na wsi. I mam gospodarstwo rolne - produkcja tylko roślinna. Uważam, że tym od trzody w d...ach się poprzewracało. Oni myślą, że w rolnictwie trzoda jest najważniejsza i ciągle żądają jakiś dopłat, rekompensat itd. Cholernie roszczeniowa grupa.

90

ja ~ja (Gość)11.09.2020 10:13

jeszcze tylko jedno wam powiem. Wszyscy macie rację, bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia;

20

gość ~gość (Gość)10.09.2020 23:50

Może z kurami spróbujcie jak że świniami się nie oplaca

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat