jestem mieszczuchem,ale mieszkam na wsi,i popieram rolnikow...widze jak ciezko pracuja,jak ja mowie piatek piateczek itd...to on zapiernicza do wieczora i w piatek i w sobote i pol niedzieli.a ten ciagnik za pol miliona sluzy do wozenia gnojowicy i orania w polu a nie do lansowania sie po imprezach.
Czego oni oczekują??? My wszyscy z podatków mamy do nich dopłacać??? Ile płacicie podatku dochodowego za waszą działalność???Do wszystkiego macie dopłaty, może napiszcie jak oprocentowane są wasze kredyty i porównamy to z oprocentowaniem innych branż.Moim zdaniem jesteście rozpieszczoną grupą, która przyzwyczaiła się do tego, że wam na tacy jest wszystko podane!!!
Czego oni oczekują??? My wszyscy z podatków mamy do nich dopłacać??? Ile płacicie podatku dochodowego za waszą działalność???Do wszystkiego macie dopłaty, może napiszcie jak oprocentowane są wasze kredyty i porównamy to z oprocentowaniem innych branż.Moim zdaniem jesteście rozpieszczoną grupą, która przyzwyczaiła się do tego, że wam na tacy jest wszystko podane!!!
Co za problem podnieście ceny żywca i po problemie.W naszej firmie ze względu na ogromne podwyżki cen prądu dla przedsiębiorców oraz podwyżka płacy minimalnej podnieśliśmy ceny produktów o 28%.W przyszłym roku szykują się kolejne ze względu na podatek cukrowy jaki nam zafundował rząd.
Nie jestem rolnikiem, ale do wszystkich wypisujących bzdury o rolnikach powiem jak wam tak kiepsko u tych prywaciarzy czy na magazynach to brać się za rolnictwo, czy otwieranie swoich działalności. Brać kredyty, lokale stoją puste na ulicach, kupujcie hektary i będziecie mieć to co oni. Od 1989 to społeczeństwo zagryza się nawzajem okradzione z majątku i kapitału, zadłużone a ostatnio oddano nawet złoża miedzi. Z dumnego i walecznego narodu pozostała zawiść, zazdrość i wzajemne podłości.
a ja jestem wieśniakiem i mieszkam również na wsi. I mam gospodarstwo rolne - produkcja tylko roślinna. Uważam, że tym od trzody w d...ach się poprzewracało. Oni myślą, że w rolnictwie trzoda jest najważniejsza i ciągle żądają jakiś dopłat, rekompensat itd. Cholernie roszczeniowa grupa.
jeszcze tylko jedno wam powiem. Wszyscy macie rację, bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia;
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!