Właśnie jesteś dobitnym przykładem,któremu komisja dyscyplinarna powinna się dokładnie się przyjrzeć.
To ciekawe, o czym opowiada sędzia, który nie umie wydać postanowienia zgodnego ze zdrowym rozsądkiem, konstytucją, przepisami krajowymi i międzynarodowymi na podstawie zebranego materiału dowodowego.
Kto prowadzi na smyczy tego sędziego, bo wydaje mi się, że nie zachowuje się w taki sposób tak sam z siebie.
Obywatele będą najbardziej stratni na tak zwanej reformie
https://tvn24.pl/ustawa-kagancowa-w-senacie-sylwia-gregorczyk-abram-komentuje,995955,s.html
Jak na 70 co tys miasto, to nie zorientowanych jest całkiem niewielu. Nie jest źle.
Młodzi powinni wyjść bo to oni będą żyć w komunistycznej Polsce czy nie rozumiecie zniszcza was Wolne sądy muszą być a nie politycy żeby sądami rządzili a dlaczego Banaś nie sprawdzili skąd ma taki majątek uczciwy czlowiek nie dorobić się nic żeby pracował do śmierci
Jak im podnosił wiek emerytalny, nie protestowali, jak im podnosił emerytury o 5 zł, nie protestowali. Jak im podnoszą opłaty za media i śmieci, nie protestują. Protestują, gdy ich to nie dotyczy. Ech mentalność polska.
A czy ta pani na pierwszym zdjęciu z plakatem o UB-ku,wie kto stoi za nią,kim są ci panowie.Tych 'panów'jest jeszcze
kilku wśród protestujących.Ale ja wiem że oni przyszli protestować by im oddano emerytury.
Większość, sądząc po zdjęciach, to oglądać e bajki,, sędzia Anna Maria wrsołowska". Takich sądów w Polsce nie ma.
Potraktować ich jak za PO-PSL potraktowano górników.
Pamiętajcie sędzia nie ukradł pieniędzy-był zamyślony
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!