Pan Baryła na swoim blogu suchej nitki nie zostawił właśnie na Pani Pingot za ten protest z esbekami, milicjantami, komuchami i kodziarzami.
A jeszcze kilka miesięcy temu widziałam na Facebooku, w sytuacji gdy ludzie krytykowali Pana Baryłę za któryś jego kolejny ohydny artykuł szkalujący ludzi i odbierający im godność, Pani Pingot tak napisała:
"A ja tam Mariusza lubię."
Wygląda na to, że to miłość bez wzajemności, Pani Pingot...
Protestowali ci którzy twierdzą że nie przeżyją za 2000 emerytury.
Uwaga kodomici są pytania: czy jutro będą kanapki oraz czy wyznaczono już skatowanego przez policję ?
a co dał wam takiego PIS 500+, za które oddamy w przyszłym roku w postaci rachunków, a ci co narzekają tak na UE to zobaczymy jak nam kurek z kasą zakręcą to bedziemy wtedy płakać, a to co wyprawiają ci mali nieudolni i pełnych kompleksów skrzaty z PiSU to poemat. oni mogą łamać prawo i konstytucję a mnie nie wolno a co ja jestem inny niż te buractwo
Same stare ludziska bez wizji.Czas na paciorek a nie glupoth w glowie .Ile kasy dostaja
Głupi Polak obalił komunę teraz ją sam przywraca.Rodacy Obatele globalizacji i postępu nie zatrzymacie,piknie było za komuny wiem byliście piękni i młodzi ale czas leci świat się zmienia.
kolejny zablokowany post. ludzie nie warto tu nic pisać. Moderator i tak puszcza co chce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!