Cholera. Cały czas nurtuje mnie pytanie. Epiotrkow jest lewicowy czy prawicowy, a może jak ta żaba. Nie może się rozdwoić.
Cholera. Cały czas nurtuje mnie pytanie. Epiotrkow jest lewicowy czy prawicowy, a może jak ta żaba. Nie może się rozdwoić.
Co muszą mieć ludzie w głowie żeby głosować na Antka Świra!?Nie wiecie przyjedzie do Piotrkowa Trybunalskiego.
Niestety, nie zrobiło się porządku w latach dziewięćdziesiątych! Gdyby wtedy pozabierać skurczybykom przywileje i wyrównać emerytury to by się jeszcze cieszył jeden z drugim, że siedzieć nie idzie... . A tak..? Pewnie byli sami zdziwieni, że tak łatwo przeszło, mało tego pielęgnowani i ochraniani przez kolejne władze rozwydrzyło się towarzystwo.
Nie od dziś wiadomo,że w Piotrkowie sam pisowski szlam z wypranymi mózgami,naobiecywali wam głupcy a wy wszystko łykacie jak pelikany,ale zobaczymy jak tym szaleńcom zabraknie kasy i guzik dostaniecie,śmiać mi się z was chce durne ludzie!!!
Jutro podobno o godzinie 17 jest ponowny protest. Ja proponuje wziasc paly zebarac sie i rozgonic towarzystwo. Ubecy ktorzy tam beda wiedza do czego sluza paly tylko teraz by zobaczyli jak to jest z drugiej strony:)
Radujmy się :) !!! W nowym roku prąd 6%, a gaz 13% procent do góry :) dla zainteresowanych...tak to ma związek z tym tematem :)
Najlepsze są posty o LEWAKACH pisane przez łebków nie mających o ideologiach pojęcia, jadących na pislamskiej retoryce" CIEMNEGO LUDU "= Wolę być lewakiem niż pisowskim prostakiem !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!