drodzy nauczyciele daliście się kupić obietnicą 1000 zł jak dzieci w piaskownicy , a to gra polityczna , wszyscy wiedzą kogo , ale to wy straciliście bezpowrotnie szacunek i godność rodziców i ie tylko długo będzie wam to pamiętane , ludzie głośno nie powiedzą bo maja dzieci w szkole i wiedzą co było by konsekwencją wyrażania swoich opinii przeciwko wam , przykro się patrzy na to jak tacy inteligentni ludzie dali się tak wykorzystać ,
Drodzy rodzice nie zapomnijcie podziękować kosztownym prezentem za ich ciężką pracę pod koniec roku szkolnego.
Brawo! Nauczyciele nie dajcie się zastraszyć! Nie przejmujcie się machiną obrzucania was błotem i plucia na Was!
Totalsi w natarciu. Każdy rozsądny uważa, że nauczyciele za mało zarabiają. Ale to co teraz robią niszczy zaufanie do ich zawodu. Plan podwyżek płac zakłada w 2023r. pensję dla nauczyciela dyplomowanego- prawie 8.000 zł.ok. 5.500 na rękę.
Jest rozwiązanie dokończyć reformę samorządową i przekazać nauczycieli samorządom. Wszelkie protesty skończą się raz na zawsze . Albo jest alternatywa zrobić tak jak w Niemczech ukochanym kraju popierających protest. Zakazać strajku tak jak to w Niemczech jest pracownicy państwowi mają zakaz strajku.
kto mi zaplaci za wynajecie opieki dla dzieci,,,POowce malo wam,,,karma wraca pamietajcie ,,,,do ROBOTY
Jak zwykle na manifestacji, sami młodzi, pełni życia ludzie, którym PiS zniszczył przyszłość :D
Nie przypominam sobie aby przez ostatnie 8 lat tak nauczyciele strajkowego choć nie mieli żadnych podwyżek to co wtedy robiły ich związki ano czekały jak Pis dojdzie do władzy ifaktycznie niech pokażą pity za cały rok i zobaczą ile jest grup społecznych które by chciały podwyżki żędu 300 zl
nie mam nic do waszego strajku, ale chce zapytać, kto Was rozlicza za przekazanie wiedzy, bo mnie mój pracodawca za zle wykonaną prace nie chce płacić
kolejna sprawa, znajma POLONISTKA uczy w szkole podstawowej i bardzo się zdziwiła jak napisałem W OGÓLE osobno, a nie razem, wytłumaczyłem tej polonistce, a tłumaczyła się , że ona kończyła uniwersytet w piotrkowie Kochnowskiego, a specjalizuje sie w interpretacji, ludzie to tragedia po jakich znajomościach zatrudnia się ludzi w tym mieście na takie stanowiska jak i te w urzędach (śmiem twierdzić, że to jakieś studia nocne, bo wieczorowe juz za trudne :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!