I mają rację. Np. rano, godzina 6.20. Od strony Srocka pędzą całe tabuny aut, w tym większość TIRów, że aż nie można wjechać na trasę z bocznych dróg. Ruch jak w godzinach szczytu. Ileż razy trzeba udowadniać, że konieczna jest przebudowa węzła łączącego A1 i S8 tak, żeby z S8 można było wjechać na A1 w kierunku Łodzi i zjechać z A1 na S8 w kierunku Warszawy. Kiedyś ktoś o tym nie pomyślał, nie przewidział. Teraz są konsekwencje.
Protestujcie ale na polach.Przez ten durny strajk spozniłam sie na rozmowę kwalifikacyjną.Dzieki wam straciłam szansę na dobrą prace.
Macie Wszyscy swoje racje i Was zrozumie dzisiaj sam stałem w korku i podziwiam tych ludzi z determinowanych protestujących Brawo dla Organizatora Pana Andrzeja Prochonia Policja drogowa była bez radna ośmieszyła się Pan Prochoń miał rację z nimi dyskutować o ich nieudolności Tą zaistniałą rozmowę Pana Przewodniczącego Związku Rolników Przedsiębiorców i Konsumentów z policją nagrałem i przesyłam nią do stolicy Zauważyłem że Pan Andrzej był trzy krotnie zatrzymywany legitymowany , ochraniany ,czy śledziony przez policję Daje mi to do myślenia Spytałem po powrocie o co chodziło odpowiedział spokojnie nie zdradzam i nie pozostawie tych mieszkańców samych sobie jestem i pozostaje z nimi dziękuje
Tego bawoła nie wedukowanego z Kafaru za jego pomysły to za kraty na wiele lat
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!