Niewiniątko... Jeszcze mu tylko aureolę nad głową powiesić... Ciekawe, w jakich porach prokurator przyjmuje?
A teraz za to śledztwo i przesłuchanie 403 świadków zapłacą podatnicy. Osobie która to zgłosiła powinna prokuratura postawić zarzuty zawiadomienia o przestępstwie którego nie popełniono. A tak na każde zgłoszenie czy zasadne cz nie prokurator wszczyna śledztwo aż do wyjaśnienia. Zażalenie na postanowieniu o umorzeniu śledztwa może wnieść tylko pokrzywdzony bo śledztwo toczyło się w prawie a nie przeciwko osobie. Ale kto jest pokrzywdzonym jeżeli każdy zeznał że łapówek nie wręczał. Osobie która złożyła doniesienie zażalenie i prawo przejrzenia akt sprawy nie przysługuje.
Ciekawe czy wsród 403-ech byli tacy co nie dostali należnego orzeczenia i nie dawali??
Ho, ho, wiara to morze i nawet góry przenosić.
Swoją drogą, uczciwość to fajna rzecz, tylko, że to nie wystarcza do pełnienia jakichkolwiek funkcji.
No i uczciwość - nieuczciwość także - mają niejedno imię.
Marian teraz zgania, srodowisko zdeterminowany sposób próbuje odwołac prezydenta,niech on puknie sie w łep i niech nie zgania.
Gdzie odbyła się konferencja prasowa?
Oskarżonym był przewodniczący rady, czy też zwykły obywatel ???
Ile pan B. zapłacił za wynajęcie urzędowej sali do celów prywatnych ?
To jest, gościu, skala pokazująca uczciwość niektórych panów ...
Sprawca przestępstwa czy ofiara pomówień?
Rządy żądnych żądzy rządzenia żądających rzędów urzędów.
Jestem Polakiem.
Nie kradnę samochodów i nie jestem pijakiem.
Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa:
bez czy w pasach bezpieczeństwa?
Obojętne.
Tak czy siak,
nieważne i tak ja
jestem czysty jak łza.
Obojętne.
Tak czy siak,
nieważne i tak ja
jestem czysty jak łza,
czysty jak łza.
Na początek roku Pszczółka Maja.
Na wakacje zaś Muchomorek i Żwirek.
Niezwykle hojny jest ten prezydent Chojniak.
No a co na jesień ????
Referendum???
A Muchomorek i Żwirek nadal bawią się
korzystając w pełni ze szczęścia jakie daje im Cysorz.
Foto:
Muchomorek i Żwirek na ulicach miasta.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!