Tu nikt nie chce dyskryminować tenisistów i negować potrzeby takiej hali. Chodzi o czystość w gospodarowaniu publicznymi pieniędzmi. Hala została kupiona od firmy radnego, który wcześniej był przeciwko prezydentowi a po transakcji zaczął go popierać. Czy to jest w porządku?
Druga sprawa słyszałem, że na właściciela baneru, który przecież nie obraża, a informuje i pyta nasłano wszystkie możliwe służby prezydenta, straż miejską, zarząd dróg. Człowiekowi wlepiono mandaty, wszczęto postępowania. .... szok.... to się nazywa demokracja w Piotrkowie Trybunalskim. CHojniak czegoś się boi dlatego tak gnębi właściciela banerów.,
jacek-placek
Z tego co mi wiadomo szanowny pan Pol gdy był prezydentem sprzedał stadion za grosze panu Ptakowi ten natomiast skasował 5 razy więcej za sprzedaż gruntu pod supermarkety. Tak się "kręci lody" w naszym kraju. I żadnemu urzędnikowi się tutaj nic nie udowodni niestety więc Chojniakowi też nic nie zrobią a my będziemy mieli granity wykładane na "starówce" remontowane będą kamienice, które łatwiej i taniej byłoby wyburzyć i postawić od nowa. A ważna ulica Sikorskiego niedługo będzie wyglądała jak jakaś boczna polna droga.
Zdekonspirowania i szafotu ;-). Ludzie pracują na miejskim/państwowym i na serio się boją. Zwłaszcza jak piszą w czasie pracy.
I będzie czekał na tę wizytę 5-7 miesięcy, o ile nie zostanie zignorowany.
Dziękuję, za poprawienie. A jak się jeszcze inaczej mówiło na ten obiekt?
Z dedykacją dla prezydenta: http://blue-angel.wrzuta.pl/audio/7KBo1HoXkdo/fiesta_-_kupie_skode_na_wode (0:57-1:00).
murek sola w oku?????????? a zdjecia slubne juz miales tam czy dopiero planujesz???????????
bo jak na razie kazdy narzeka a sesyjka mile widziana! a poszedl jeden z drugim na pole!
masz racje..każdy na rynek narzeka ale co się nie spojrzy na zdjęcia znajomych to wszyscy mają foty ze ślubów czu innych uroczystości właśnie na rynku lub gdzieś w uliczkach starego miasta...weźcie ludzie lepiej książki poczytajcie a nie tylko siedzicie i narzekacie na prezydenta
drodzy mieszkańcy ja w wyborach udziału nie brałem i nie jestem ani za jednym ani za drugim człowiekiem, bo nikt nikomu jeszcze w życiu nie dogodził, ale tak spojrzeć prawdzie w oczy to chojniak to naprawdę bardzo dobry człowiek sam w sobie a takie gadanie typu"on chce sie ustawić itd." jest śmieszne bo każdy z was, zapewniam robiłby to co wg iego jest dla miasta dobre i ciekawe co wy byście mówili na te wszystkie słowa krytyki bo pan chojniak je spokojnie przyjmuje
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!