metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
obserwator bezstronny ~obserwator bezstronny (Gość)08.12.2011 11:32

To powinny sprawdzić służby z innego miasta.To że ta transakcja jest przynamiej podejrzana to nie ma złudzeń.Z pieniędzy publicznych taki transakcje z radnym lub jego rodziną muszą budzić podejrzenia i są możliwe tylko w POLSCE i na wschód,bo na zachód to by był koniec kariery.

00

Krytyk ~Krytyk (Gość)08.12.2011 14:43

Może chociaż jeden przekręt pana mistrza Chojniaka zostanie ujawniony...

00

? ~? (Gość)08.12.2011 15:42

Jak taka procedura (zakupu/ zlecenia przetargu) wygląda? czy sam prezydent podejmuje taką decyzję czy rada miasta? Orientuje się ktoś?

00

martyna xxx ~martyna xxx (Gość)08.12.2011 15:52

wydaje mi się, że większość tych komentarzy piszą osoby, które sportem się nie imnteresują i w tenisa nie grają! ten balon to dobra sprawa bo bardzo wielu młodych jak i starszych ludzi jest z niegio zadowolona i dzięki temu, że on jest to ludzie mogą zimą a tenisa grać i wiadomo, że nie za darmo więc osir też pare groszy z tego ma...a co do zakupu to co wam przeszkadza, że został kupiony od kogoś z rodziny radnego??? chyba lepiej dać zarobić znajomemu niż obcemu prawda??? wokól tej sprawy robiony jest wielki szum tylko dlatego,że niektórzy w mieście próbują powiększać liczbę wrogów pana Chojniaka i tyle

00

martyna xxx ~martyna xxx (Gość)08.12.2011 15:54

do pana krytyk..."chociaż jeden przekręt pana Chojniaka zostanie ujawniony" a jakie to przekręty chojniak robi?? może napisz na forum bo chętnie się dowiem

00

violla ~violla (Gość)08.12.2011 15:56

ludzie..piszecie na Chojniaka a co powiecie na temat tych którzy te plakaty z chojniakiem i balonem a wcześniej autem rozwożą po mieście...ci ludzie nawet nie mają odwagi się pod tym podpisac! takie coś też jest karane, o tym już nie napiszecie? jak ktoś coś ma do chojniaka to niech się umówi na wizytę i mu to powie w twarz a nie na forum się jest mądrym

00

jacek-placek ~jacek-placek (Gość)08.12.2011 16:55

Strasznie mi brakuje stadionu Piotrcowi. Taki piękny obiekt. Jak do tego doszło, czy ktoś wie?

00

xXx ~xXx (Gość)08.12.2011 18:57

~jacek-placek naucz się pisać pisze się PIOTRCOVIA a nie PIOTRKOWIA

00

broda ~broda (Gość)08.12.2011 19:01

"violla" napisał(a):
ludzie nawet nie mają odwagi się pod tym podpisac!

A niektórzy na forum boją się rejestracji i piszą jako goście. Czego się boją?

00

Krytyk ~Krytyk (Gość)08.12.2011 19:09

Do pani martyna xxx a a co limuzyna za 100 koła papieru to mało (miła być ona służbowa tylko do korzystania w godzinach pracy a tymczasem prezio bryka sobie nią z rodzinką w weekendy poza godzinami pracy) następny przekręt to ten cały Trakt Wielu Kultur no ku***a niech mi ktoś powie co tam było robione za 22,5 mln złotych bo ja nie wiem już nie wspomnę murka za milion na "starówce". Miasto zadłużone na grube miliony i moje pytanie brzmi na co one poszły?????? a no i podatki już praktycznie wprowadzane od wszystkiego...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat