Mam propozycję by Pan Chojniak sam zlożył rezygnację z zajmowanego stanowiska.Zaoszczędzimy w ten sposób dla słuzby zdrowia lub szkół piotrkowskich .
A ja pytam: Dlaczego żaden z radnych opozycji nie stanął w obronie tej młodzieży której M.B. nakazał opuszczenie sali która jakby nie patrzał poświęcała się dla nich?
Trzeba w końcu pozbawić urzędu pana prezydenta,a przy okazji należałoby porządnie przetrzepać jego stare rządy i kolesiów na stanowiskach.Mam nadzieję,że poniesie klęskę na wrześniowym referendum
~zofia - dlaczego ?? dlatego ze to bylo zagrane pod publiczke aby halasu narobic :) nawet fajnie im to wyszlo :)
Idziemy na REFERENDUM !
Demokracja jest i nasze Koło ma ryja też idzie.
Po co to Referendum , z tego co mowi Donald ,jeżeli odwoła się Prezydenta to będzie komisarzem jak w W-wie
A dlaczego do brudnej roboty bierze się młodzież,droga pani obrończyni?Za parę groszy angażuje się te dzieci ucząc ich ,że tak często przywoływana przez was demokracja to w istocie anarchia!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!