metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Tartu Tarturanga30.01.2012 19:04

"kdp" napisał(a):
no orkiestra to zbiera dla owsiaka i jego rodziny a jakis ochlap trafia dla dzieci taka prawda

Co ma piernik ... chodzi o to żeby nagłośnić wystarczająco temat czujników i ewentualnie mieć środki na jakąś inicjatywę społeczną, która mogłaby sfinansować i zakupić te czujniki dla osób albo nieuświadomionych albo ubogich.

00

ares1 ~ares1 (Gość)31.01.2012 08:41

"kris" napisał(a):
Hmm wiadomość została opublikowana wczoraj (Niedziela, 29 stycznia 2012), więc gdzie te spóźnienie?

I znów się o pożarze w PT dowiedziałem z TVN24 Czy ten portal działa na zasadzie najpierw wszyscy na końcu my ??? :)))

00

Galardos ~Galardos (Gość)31.01.2012 09:26

Żałosne jest wasze rozumowanie... Jeszcze niedawno często odwiedzałem szpitale i na większości sprzętu były naklejki WOŚP'u a wy piszecie że bierze dla rodziny hah bardzo pomysłowe.... Dobra chyba trzeba odpuścić temat Wielkiej Orkiestry bo pisanie tu o tym nie ma sensu. Całe szczęście nikomu nic się nie stało i to jest najważniejsze

00

pralinki ~pralinki (Gość)29.10.2012 22:25

"kris" napisał(a):
Hmm wiadomość została opublikowana wczoraj (Niedziela, 29 stycznia 2012), więc gdzie te spóźnienie?

Szanowny Moderatorze!
To. To spóźnienie. Ja wiem, że Kaczyński mówi "te spóźnienie", ale źle mówi. Te, to są te spóźnienia.
Podsumowując: to spóźnienie; te spóźnienia.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat