Zajmijcie sie jeszcze firmą Hak, wszystko leci na okolo tej firmy tak jak z Juko
Sam widziałem mgle kiedy pracowałem na noc a ta mgła powstała na skutek palenia smieci
A w gminie kamiensk smierdzi cały z bakutilu w szpinakowe 30 stopni latem A okna nie można otworzyć i nikt z tym.nic nie robi XXI wiek właściciel tylko imprezy organizuje dla radnych i ich rodzin i wszystko jest ok A gdzie ochrona środowiska i sanepid nikt w tej sprawie nie robi nic.a przede wszystkim burmistrz
Ciekawe kiedy w Piotrkowie zaplali się wysypisko? Proponuję zrobić ankietę.
Sanepid mówi nie dotyczy a rękawiczki jednorazowe powszechnie używane w sklepach podczas pandemii? Zagrywka żeby zyskać na czasie, uśpić temat, ostatnio Tumany pyłu z przerzucanych komunalnych odpadów waliły na osiedle. po tylu latach każda minuta zastanowienia się to wiek, tu kłaniamy się urzędowi miasta ktoś Dał zgodę na prowadzenie tej działalności, od lat jesteśmy nękani przez firmę Juko, pewne jest że nic się nie zmieni, świadomie tyle lat szkodzili nawyk pozostanie , chcę pokazać dobrą wolę to niech się przeniosą gdzie indziej
Wydaje mi się, że w centrum miasta powinny być osiedla mieszkaniowe a nie spalarnie śmieci.
Wypada zacytować klasyka Urząd Miasta WIOŚ Sanepid ,, walą głupa" i JUKO też, będą przeciągać w nieskończoność a ludzie mają czekać i cierpieć Bo straż miejska nic nie poczuję
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!