Jak dobrze, że nie było na tym spotkaniu tych wszystkich malkontentów, którym życie upływa na siedzeniu na kanapie i pisaniu komentarzy jak to wszystko jest do d..y. Wasze zgorzknienie i niespełnienie jest do d..y. Ruszcie tyłek, zróbcie coś fajnego dla siebie, dla innych, a zobaczycie jak zmieni się wasza frustracja w satysfakcję. Nawet nie będziecie mieć czasu na pisanie dołujących was samych komentarzy.
Gdyby patrzeć tylko przez pryzmat komentarzy tutaj na nasze miasto to dla was nic nie warto robić. Sami eksperci od defraudacji, oszustw i złodziejstwa wietrzący wszędzie spiski jednocześnie zapewniający, że sami zrobią luksusowo jak tylko im pozwolić. Nie było współpracy z NGO - źle. Jest współpraca - źle. Zostawić was samych sobie to będzie dobrze! xD
Apropos pewnych instytucji non profit typu piotrkowskie fundacje- to coraz głośniej na mieście o dwóch piotrkowskich fundatorach i jak plotka mówi, jest w niej więcej prawdy niż mogło by się wydawać
Historia kołem się toczy i powinniśmy wiedzieć że nikt nic nie zrobi za darmo...
To są tylko gadaniny na i ładne zdjęcia na fcebooka .Firma consultingowa z łodzi tez pewnie zadowolona. zobaczycie że od tego ani jednej konkretnej inwestycji w mieście nie przybędzie.
Jeśli P.Prezydent rzeczywiście tak bardzo popiera inicjatywy społeczne, to czemu nie docenił inicjatywy, niemalże pod swoim nosem, inicjatywy swoich radnych w sprawie geotermii, tylko ją utrącił?
Wszystko fajnie, ale na sali w 80% koledzy, znajomi, urzędnicy, kierownicy jednostek, etc... ;/
Dziękuję za to spotkanie i mam nadzieję, że to nie ostatnie. Nareszcie ktoś chce realnie działać ze stowarzyszeniami a nie traktuje ich jak zagrożenie.
Ciekawe kiedy padnie znane hasło " ja wam prezydenta nie wybierałem"?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!