Prezydenta przywitają słowami AWE CEZAR bo to nasz Juliusz Cezar a Piotrków to nasz Rzym.
Ciekawe kiedy padnie znane hasło " ja wam prezydenta nie wybierałem"?
Dziękuję za to spotkanie i mam nadzieję, że to nie ostatnie. Nareszcie ktoś chce realnie działać ze stowarzyszeniami a nie traktuje ich jak zagrożenie.
Wszystko fajnie, ale na sali w 80% koledzy, znajomi, urzędnicy, kierownicy jednostek, etc... ;/
Jeśli P.Prezydent rzeczywiście tak bardzo popiera inicjatywy społeczne, to czemu nie docenił inicjatywy, niemalże pod swoim nosem, inicjatywy swoich radnych w sprawie geotermii, tylko ją utrącił?
To są tylko gadaniny na i ładne zdjęcia na fcebooka .Firma consultingowa z łodzi tez pewnie zadowolona. zobaczycie że od tego ani jednej konkretnej inwestycji w mieście nie przybędzie.
Apropos pewnych instytucji non profit typu piotrkowskie fundacje- to coraz głośniej na mieście o dwóch piotrkowskich fundatorach i jak plotka mówi, jest w niej więcej prawdy niż mogło by się wydawać
Historia kołem się toczy i powinniśmy wiedzieć że nikt nic nie zrobi za darmo...
Gdyby patrzeć tylko przez pryzmat komentarzy tutaj na nasze miasto to dla was nic nie warto robić. Sami eksperci od defraudacji, oszustw i złodziejstwa wietrzący wszędzie spiski jednocześnie zapewniający, że sami zrobią luksusowo jak tylko im pozwolić. Nie było współpracy z NGO - źle. Jest współpraca - źle. Zostawić was samych sobie to będzie dobrze! xD
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!