nowa władza nie ma doświadczenia ... wszyscy to zobaczycie, wiedzy również brak u komentujących, czytam i nie wierze jaki hejt siejecie i pamiętajcie że jest to karalne, ale kasa się przyda z wyroku sądu za nękanie i wyzwiska publicznych pracowników ... powodzenia
Nic nie stoi na przeszkodzie, aby obecni dyrektorzy ponownie złożyli dokumenty na konkurs, taka procedura i już, a że zbiegła się akurat z okresem "wymiany" prezydentów, to przypadek plus efekt przesunięcia wyborów, które de facto powinny się odbyć jesienią... cóż, pamiętajcie drodzy komentujący, że wilgoć szkodzi urządzeniom elektronicznym i nie zaplujcie wyświetlaczy jadem...
Jeszcze na koniec chce upchnąć swoich. Wstyd, wstyd, wstyd! Na szczęście już niedługo koniec! Bagażówka już czeka na graty z gabinetu.
Decyzja o konkursie w tym momencie świadczy o tym, że to nie konkurs decyduje o wyborze najlepszego kandydata, a sympatie polityczne urzędującego prezydenta i znajomości. Bardzo nieeleganckie, panie prezydencie, podejmować takie ważne decyzje tuż po wyborach i przed końcem kadencji.
Ile w ludziach jadu ....może na temat danego dyr powinni rodzice zabrać głos ?
To były by najtrafniejsze opinie . Te pozytywne i negatywne
Weźcie się zastanówcie. Moje dziecko chodzi do Sp 10. Szkoła rozkwitła z dyr Michała Czarczyka. I co ma teraz odejść, bo się władza zmieniła. To świetny dyrektor jest!!!
Ja dla mnie wszyscy won. Zastanawia mnie, jak część z tych osób jeszcze może w lustro patrzeć...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!