Nie wzięli udziału, bo zbojkotowali tę farsę zwaną przez PIO referendum. Nie piszcie tu bzdur, że mieszkańcom nie chciało się ruszyć z domu, bo to nie jest prawda. Owszem część ludzi tak właśnie zrobiła, ale inni nie uczestniczyli w referendum, żeby wyrazić swój sprzeciw wobec zachowania i polityki PIO. Nieczysta gra tej szumnie nazwanej PIO - grupy nie spodobała się wielu mieszkańcom Piotrkowa,którzy niejednokrotnie zostali przez PIO obrażeni. Więc może teraz - honorowo -przedstawiciele PIO przeproszą nas za to...
Chojniak, a co ty zrobisz jak ci przed kolejnymi wyborami zabraknie asfaltu?
będzie sypał piaskiem (w oczy) ;)
hahahahaha, drogie PIO robi w gacie:)w ubiegłą niedzielę piotrkowianie pogonili ubecję i kryminalistów: jestem z was dumny ziomale
Proszę mnie nie mieszać z PIO! Nie należę do żadnej ze stron. Jestem zwykłym obywatelem, któremu zależy na losie miasta w którym żyje. Nikim nie manipuluję, próbuję tylko uświadomić, że na referendum również należy iść, a nie, kolokwialnie mówiąc, olać je, bo tak wygodniej. I należy liczyć się z jego wynikami, bo jest to pewien sposób dialogu pomiędzy władzą a ludem. A pieniądze są nasze wspólne. Ja wypełniłem swój obowiązek wczoraj. Moje pieniądze się nie zmarnowały.
Dziś prezydent Chojniak twierdzi,
że ci co nie poszli głosować akceptują ba popierają jego politykę. Hipokryta. Łukaszenko taki bezczelny, nie jest.
Referendalnik
Bytka abo ne bytka - to je zapytka.
Uśmiechnij się, jutro będzie lepiej!
http://sklave.manifo.com/inne
Jak zwykle manipulacja!Tylko na to Was stać?Prezydent nie wziął udziału w referendum bo to nie wybory i miał takie prawo,dokonał wyboru i o to prosił również tych,którzy Go popierają,więc o co Ci chodzi? Ci,którym NAPRAWDĘ zależy na naszym mieście,a nie na stanowiskach i układach,widzą ile już jest zrobione i ile się dzieje i tacy ludzie nie mają wątpliwości,że dokonali dobrego wyboru.
Hala balonowa to wielka podpucha referendalna!
Masz dużo kasy? to dołóż do nawierzchni,myślę,że wszyscy ucieszyliby się z Twojej hojności i prace na pewno by przyśpieszyły.Dla Twojej ciekawości;nawierzchnie są robione nową technologią.
Jak tak patrzę na tą twoją stronę to tylko jedno mogę powiedzieć: Zmień dilera albo bierz połowę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!