Na więcej nie liczę ale choć trochę godności zachowajcie ludzie w tej chwili porażki. Głupia inicjatywa, nie mająca nic wspólnego z prawdą. W przeddzień ciszy wyborczej sąd jasno orzekł! informacja o zadłużeniu miasta to kłamstwo. Wcześniej orzekał tak 6 krotnie. Nie pozwolę wam robić się w balona i manipulować za moje pieniądze- to do PIO. Zrobiliście sobie kampanię przedwyborczą, tyle, że jedno słowo prezydenta wystarczyło, żeby to jemu uwierzono, nie wam.
Panu Chojniakowi gratuluję, ma Pan solidny kredyt zaufania w mieście, niech Pan to dobrze wykorzysta i życzę dalszej owocnej, oby lepszej przyszłości, niż ta, którą nam nasz RZĄD w kraju zgotował! Piotrków ma jednak rozsądnych mieszkańców !
"Jestem przygotowany na wsłuchiwanie się w potrzeby wszystkich ludzi w tym mieście" niestety na tym wsłuchiwaniu się kończy, bo reakcji zero. A nie, sorry, jest czasem reakcja, czyli pisemko typu "rozważymy sprawę w późniejszym terminie" :)
Nie moge sie doczekac gdy ludzie zaczna mówić jak zle jest w naszym pieknym mieście ... A na referendum nie poszli... -,-
"serdecznie dziękuję za tę roztropność, za dokonanie wyboru w postaci nieuczestniczenia w takiej inicjatywie" - tego pana to chyba zamrozili w PRLu i wypuścili dzisiaj na świat z lodówki, że takie głupoty wygaduje. Niech to powie podczas odwiedzin w jakimś mieście partnerskim na zachodzie, ciekawe co mu odpowiedzą. 3900 głosów przeciwko, a 300 za to jednak o czymś świadczy, nie ma się co cieszyć, trzeba zacząć się już bać.
Tylko czemu nikt nie wspomina, że przełożeni-znajomi pana prezydenta, szantażowali podwładnych konsekwencjami za próbę pójścia na głosowanie... A pan prezio ma wielu znajomych na wysokich stołkach, którym to posadki załatwił. Jak choćby pani prezes TBS, znienawidzona przez 3/4 mieszkańców tych że zasobów.
Dziękuję panie prezydencie za lekcję obywatelskiej postawy i podstaw demokracji poprzez nawoływanie do nieuczestniczenia w referendum. Pokazał pan tym samym swoją klasę. Tym bardziej, że koszty tego zmarnotrawionego referendum pokryjemy my wszyscy.
To nie akt poparcia dla pańskiej osoby ale anarchia, olewanie ważnych spraw i marnotrawienie publicznych pieniędzy (do czego zresztą pod pana rządami jesteśmy przyzwyczajeni). Poparcie lub nie dla danej osoby wskazuje się stawiając krzyżyk w odpowiedniej kratce. Szok, że pan kiedyś młodzież uczył...
a ja bym poddał wątpliwości ilość zebranych podpisów pod wnioskiem o referendum. Nawet Ci co sie podpisali, nie poszli głosować. Widać jak były zbierane te podpisy. I ci co się podpisali pod wnioskiem a nie poszli głosować powinni ponieść koszty tego referendum.
A ja sie ciesze że Prezydent został na swoim stanowisku. Na pewno jest lepszy od tego całego PIO
Też to przeżyłaś? Na każdą moją uwagę odpowiedź jest podobna: dziękujemy, pomyślimy, rozważymy, tyle już zrobiliśmy, "wicie-rozumicie" itd. Żadnego działania.
A czy podoba Ci się PREMIER, lub PREZYDENT POLSKI, czy OBAMA w USA?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!