metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga17.09.2013 20:02

"mistrz" napisał(a):
Słabi ludzie szukają zemsty,mądrzy wybaczają,a inteligentni zupełnie ignorują.

Sam to wymyśliłeś?

00

melania ~melania (Gość)17.09.2013 20:20

„Nienawiść zaślepia, gniew ogłusza, a ten kto pragnie zaspokoić żądzę zemsty, może przypadkiem napić się goryczy.”

00

wolny czlowiek ~wolny czlowiek (Gość)18.09.2013 08:33

Należy wyciągnąć wnioski z referendum.
Nie należy się nad nikim litować, żeby było lepiej należało iść i zagłosować. Należy przypuszczać , że wszystkim żyje się dobrze i zmian nie trzeba. Teraz trzeba w tym duchu konsekwentnie działać. Niedługo wybory , jeżeli mieszkańcy zadziałają podobnie to po wszystko niech idą do władcy i jego przybocznych. Koniec akcji charytatywnych. Zrozumiale.!

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)18.09.2013 10:09

"ares1" napisał(a):
po byłej fabryce mebli ma powstac kolejna parafia

A pod czyim wezwaniem? ;)

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga18.09.2013 10:14

"Zanzi" napisał(a):
A pod czyim wezwaniem? ;)

No jak to pod czyim? Oczywiście, że świętego Krzysztofa. ;)

00

oooo ~oooo (Gość)18.09.2013 14:12

Sklave który jest pseudo humanistą pseudo dziennikarzem może ludzi obrażać? jako dziennikarz może być nie obiektywny ?chyba nie bo tak zachowują się paszkwilanci a nie dziennikarze.Ciekawe dlaczego to ciebie tak bodło jeśli ty nie jesteś sklave to go pozdrów.Kij ma dwa końce jak się o innych źle mówi to trzeba się spodziewać w stosunku do siębie również niemiłych słów. Chciałem ci panie sklave pokazać że nie jest to miłe .Pozdrawiam życzę troszkę refleksji

00

noull ~noull (Gość)18.09.2013 15:46

Nie byłem głosować bo mi się po prostu z domu nie chciało wychodzić i tyle. Ale proszę nie uznawać, ze oddałem głos na prezydenta. Swoja drogą gratuluje pomysłu z przesunięciem prac na skrzyżowani na czas poreferendalny - inaczej inne byłyby wyniki:)

00

Aga ~Aga (Gość)18.09.2013 20:53

"Ela" napisał(a):
Podaj przyklad,kto kłamał, opluwał i ma zero etyki.Podaj fakty.

Zapytaj p. Pampucha, może Tobie udzieli odpowiedzi, bo sędziom - podczas rozpraw, które toczyły się przed piotrkowskim i łódzkim sądem- nie chciał udzielić takich informacji. A, że "anonimowa gazetka wydana przez PIO" jest kłamstwem to już było dowiedzione...

00

gość ~gość (Gość)24.09.2013 16:14

Według mnie na referendum poszli tylko ci ludzie ,którzy nie boja się Chojniaka a co się z tym wiążę nie są od niego zależni. Prezydent cieszy się, bo zachował stołek, bo jak twierdzi ludzie wykazali rozsądek , a ja myślę,że raczej pokazali ,ze się go boją. Bo przecież Piotrków nie jest dużym miastem i układy , zależności panujące w tym CHORYM mieście widać gołym, okiem. Te niecałe 4000 ludzi, którzy zagłosowali to ludzie z zasadami, których męczą już te chojniakowskie układy. W UM bez znajomości nie załatwisz nic, , ba umówić się na wizytę do naszego "szeryfa " graniczy z cudem. Uważam,że ci, którzy popierają Chojniaka poszli i zagłosowali na Nie-reszta nie poszła ze strachu- bo dziś stracić pracę w Piotrkowie - przy takich zależnościach, jest bardzo łatwo. także to nie zwycięstwo tylko porażka. Dla mnie upokarzającym byłoby to,że zostaję na stołku tylko dlatego,że się mnie boją. Ale jak widać każdy ma swoja hierarchię wartości. Dla jednego to uczciwość - a dla drugiego pieniądz !

00

ares1 ~ares1 (Gość)24.09.2013 18:26

"gosc" napisał(a):
Prezydent cieszy się, bo zachował stołek

"gosc" napisał(a):
Dla jednego to uczciwość - a dla drugiego pieniądz !

Nic dodać nic ująć!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat