Wrzut?! Jeżeli chodziło ci o wrzód, to oznacza, że idiotyzm nie ma granic.
Ci co przegrali niech już nie "mącą" na tym forum.
Ci co wygrali niech się wezmą ostro do pracy, bo pracy jest dużo.
Natomiast nauczyciele ZNP maja prośbę do radnego Bronisława, żeby nigdy i nigdzie nas nie reprezentował.
A może być motłoch albo ignoranci? Ja wziąłem udział w referendum nie dlatego że myślałem, że PIO robi coś dla nas z dobroci serca tylko dlatego, że mam dość tych nieudolnych rządów obecnego Prezydenta. Myśl czasem samodzielnie
Tu nie chodzi o wynik referendum, jeśli tego nie rozumiesz, to tym bardziej pokazujesz, że obelgi kierowane w Twoją stronę są słuszne. Chodzi o to, że demokracja to taki ustrój, gdzie społeczeństwo ma prawo się wypowiedzieć, a nie biorąc udziału w referendum, to tak jakbyśmy tę wolność odrzucali. Nieważne jak będziesz głosować, ważne, żebyś poszedł/ poszła wyrazić swoją opinię poprzez postawienie krzyżyka.
No to się grubo mylisz Mała,każdy ma wybór,wyborem jest także niepójście na referendum,to nie wybory prezydenckie ani samorządowe.Jeżeli nie jesteś tolerancyjna wobec drugiego człowieka,który dokonał wyboru,to o jakiej demokracji mówimy? Nie będziemy walczyć z arogancją,po prostu ją zignorujemy.
A Ty jesteś zwyczajnie cha...em,ale może i dobrze,że tacy jak Ty w ten sposób się wypowiadają,niech nasze społeczeństwo widzi z kim ma do czynienia i utwierdzi się,że mieli rację nie idąc.
Pshaw... Kto mi odebrał prawo do niewypowiadania się?
W każdej licytacji słówko "pas" jest elementem gry.
Widzę,że obaj z bistro jesteście przeświadczeni,że tylko Wy myślicie w tym mieście,a nie,przepraszam,jeszcze 3900 innych,bo tyle oficjalnie było za odwołaniem Prezydenta.Muszę Was zmartwić,ludzie myślą i widzą i oceniają!A to jest najważniejsze,do urn oprócz ludzi biednych nie poszli również ci wykształceni o ustabilizowanej sytuacji materialnej.Byłam w komisji i widziałam kto przychodził;młodzi ludzie mamieni przez PIO,że dostaną pracę i stara dziarska komuna.
Super komentarz,gratuluję mądrości!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!