Nie jestem zwolennikiem PIO. Uważam, ze miejsce kilku z tych osób jest w "salonach refleksji".
Referendum miało na celu ocenę działalności pana prezydenta.
Kojarzenie tych dwu spraw razem,jest wyrazem niezrozumienia,albo porażającej głupoty.
To ja już mam prośbę. Tak ładnie odremontował pan ulicę Łódzką więc proszę teraz tędy puścić autobusy MZK. Na Wysokiej często są korki i autobus często się spóźnia. Poza tym jest tam szkoła i autobus stwarza dodatkowe zagrożenie. Na Łódzkiej stoi chociaż Stopek. Na Łódzkiej nie ma korków, są zatoczki, ostatnio odmalowano pięknie wiaty. Panie prezydencie, da pan radę skierować te autobusy Łódzką?
Panie Prezydencie za rok też nie pójdziemy do wyborów tak jak pan o to teraz prosił. Nie idę na wybory! Myślę, że to jest niezłe hasło, wszak tak bardzo pociągnęło ludzi teraz, że mało kto w tym referendum uczestniczył. Nie idę na wybory! Tak trzymać panie prezydencie.
Super bardzo sie ciesze ze nadal jest prezydentem naszego miasta:) bardzo duzo zrobił w naszym miescie a co do bezrobocia to wszystko wina TUSKA
Na ustach prezydenta znowu pojawił się uśmiech.
Od kilku tygodni Miłościwie Nam Panujący miał taką minę jakby na niej stał. No i znowu pierwszy dzień zaczyna pan prezydent od kłamstwa, lania wody....
Panie Prezydencie czekamy i czekamy i czekamy na wykład specjalny w WSH związany z tematyką samorządową na przykładzie Miasta Piotrkowa Trybunalskiego.
Zaproszenie od pani Rektor WSH otrzymał pan osobiście na początku kwietnia 2013 r.
Prezydenci Polski jej premierzy nie kazali tak długo na siebie czekać!!!!
Nad pięknym, modrym Bugajem.
Film.
Pędzą konie po betonie....
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Co do referendum ma bezrobocie panujące w Piotrkowie?!
Myślisz że zmiana prezydenta coś na to poradzi?
Myślisz że Pampuch i spółka da Ci pracę?
Chyba że któryś z PIOnów obiecywał Ci ciepłą posadke w Urzędzie Miasta.
Żyj dalej w obłudzie.
Bez pozdrowień...
Myślę ,że to referendum dało panu prezydentowi wiele do myślenia.Ci co nie poszli głosować przeciwko panu liczą ,że pan coś zmieni,aby ludziom w Piotrkowie żyło się godnie. Piotrkowianie dali panu taką furtkę zaufania-niech pan ją otworzy dla bezrobotnych i biednych.
Ja się pytam: Gdzie te ponad 9000 osób co się podpisało na listach, które doprowadziły do referendum?
Po drugie, jak prezydent może się cieszyć z tego, że ludzie nie poszli głosować? Zobaczymy za rok jak będą się prosić ażeby iść i na nich głosować.
Panie Prezydencie jest pan zadowolony z wyniku referendum a ja jestem niezadowolony z braku pracy w tym mieście jest ciężko a będzie jeszcze gorzej społeczeństwo się starzeje a młodzi nie maja pracy ciekawe kto będzie pracował na emerytury tych starszych osób jak młodzi nie będą mieli pracy.PEWNIE ZNOWU BĘDZIE JAKIŚ KREDYCIK.
Ja nie rozumiem jak można mówić, że Piotrków się nie rozwija.
POnad 500 ekspertów i techników z 26 krajów świata rozpoczęło dziś operację przeniesienia Concordii a na forum ciągle czyta się, że w naszym mieście nic się nie dzieje.
To jest prawdziwy prezydent, który Concordie przeniesie bliżej centrum, gdzie będzie łatwiej dojechać i więcej ludzi odwiedzi Concordię. Popieram takie działania, dlatego nie wziąłem udziału w referendum. Pozdrawiam, Marcin Knedel
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!