A dlaczego nie przed Sądem Rejonowym?
Panie PREZYDENCIE powinny panu wystarczyć same przeprosiny. A przy Pana umowie na pewno nie zlecenie 30tyś złotych to jest kpina ze zwyczajnych ludzi o których pan pdobno dba za takie pieniądze ja jestem w stanie zapewnić byt moim dzieciom na cały rok a PAN takie kwoty wydaj wciągu paru dni lekką ręką . Nie mam żalu do Pana że jest Pan cwańszy od emnie i każdy ma swoje miejsce ale stuknij się w łeb i nie prowokuj mas
Niech chojniak pamięta,że kij ma dwa końce,kiedyś się skończy jego panowanie i będzie wtedy biedny.
Chojniak tego dziada powinien w skarpetkach przez Rynek Trybunalski puĹciÄ!
Chojniaka uważam za najgorszego prezydenta po 89 roku, ale z całego serca życzę mu, żeby sąd dał mu satysfakcję za ten bezmiar bezprzykładnej podłości, jaka go spotkała.
Ubarbaryły konsultacie prowadzi starszy kotlowy z mzgk(slynny bhapowiec)jak to mznna nazwać hanba jaki psełdo redaktor taki rozmowca
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!