Dlaczego pan prezydent na zdjęciu nie jest wyretuszowany na 20 lat młodszego ?? Przecież pan Włodarczyk również był odmłodzony ,że o innych nie wspomnę .Szkoda że jedna osoba nie zgodziła się na perukę tylko
Wracając do problemu to burza w szklance wody ,ale przypominam sobie podobną i pan Włodarczyk został namierzony przez prokurature jak pisał jakieś komentarze i nei pamiętam ile zadośćuczynienia zapłacił
Pan oburzony?wyborca ma rację a ta partia zwana wiadomo jak puści nas wszystkich bez majtek!!!
Pan oburzony?wyborca ma rację a ta partia zwana wiadomo jak puści nas wszystkich bez majtek!!!
30 tys. na rzecz klubu sportowego Piotrkowianin - w Piotrkowie są dwa kluby piłki ręcznej - to pokazuje, że dopóki Chojniak będzie prezydentem piłkarki nie mogą liczyć na wsparcie prezydenta miasta. Pewnie zakulisowo Pan Chojniak też lobbuje na rzecz tylko jednego klubu. Szkoda, bo mógłby zachować się w porządku i wspierać po trochu każdy klub.
"Nakierowanie" przypuszczalnych 30 tys. złotych na rzecz Piotrkowianina świadczy dobitnie o tym że Szanowny Pan Prezydent miasta P.T. ma w polu widzenia tylko i wyłącznie jeden ulubiony .... stworzoną przez zakupy, transfery... armię zaciężną. Sztuczna ekstraklasa, bez zaplecza, bez wychowanków, bez młodzieży. Dlaczego te / na razie mowa o wirtualnych pieniądzach / nie zamierza NASZ PREZYDENT przekazać dla sportowo uzdolnionej młodzieży P.T. , dlaczego nie ufunduje stypendiów dla najbardziej uzdolnionych? , dlaczego za te /mocno wirtualne/ pieniądze piotrkowska młodzież nie pojedzie / może po raz pierwszy w życiu / na sportowe wakacje ? To pozostanie słodką tajemnicą Pana. K.Chojniaka ! Nie wiem dlaczego / albo może się domyślam / tyle kasy musi być ładowane w szczypiornistów. Jedno wiem.... kasą poziomu się nie kupi !
No proszę Tutaj posiłkujesz Pana Baryłę??? Skąd ja znam nazwisko Pana mecenasa ??? :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!