Kanta żeby zrozumieć to trzeba byc " kantystą"!! Żeby go przeczytać należy mieć dużą i wszechstronną wiedzę z filozofii. Żeby go pokochać należy być idiotą....
Co do pierwszego i ostatniego bym się nie zgodził, ale zastanowiło mnie dlaczego w tym kontekście Kant się pojawił? :P
Na co tą ekipę jest stać? Na co ich szefa stać? Co ta ekipa potrafi? Co ich szef potrafi?To takie pytania należalo by zadać publicznie i odpowiedzieć,że na nic nie stać!Mydli mi się oczy coś o kochaniu,że mozna lepiej, ale ja w to nie uwierzę.Ulice z dziurami po kolana, krzywe chodniki,brak nowej obiecywanej bibloteki,komunikacja miejska,zle zarządzane spółki ze stratami finansowymi,upadający sport,Przerost zatrudnienia,zero kontaktów z poddanymi,arogancja,bezczelność,obiecanki itp..można tak pisać bez końca " bo kocham....." I tak przyszło mi żyć w w XI wieku
żeby zrozumieć Kanta wystarczy go porządnie przeczytać nie przesadzając z tą wszechstronnością wiedzy filozoficznej :) a zdobyć ja można korzystając z tej biblioteki, o która tak dzielnie walczycie. tylko co tam pójdę, to pusto i "jakoby nikogo nie było".
Co to za tytuł? Przypominają się stare czasy.Czyżby znowu kierunek był znany.
W tym mieście niejeden zrozumiał Kanta i został kanciarzem.
lol O_o
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!