Chłopie 4 kolejnych lat Ci braknie jak będziesz tylko gadał o pierdołach.
Załatw miejsca pracy Prezesiku papierowy, a będzie bezpieczniej w mieście. Ludzie mają pracę to i nie szkodzą otoczeniu. Po cholerę tym skorumpowanym służbom dawać jeszcze więcej roboty by po d się nie mogli drapać dłużej ?
Ja oczekuję miejsc pracy, a nie dróg bo i tak nic nie zrobią dobrego. PEUK po układzikach dostanie kolejne kontrakty i znowu zrobi gów.iane drogi jednodniowe. Korupcja, układziki, kolesiostwo i chlew.
Człowieku obudź się z letargu i komunistycznej propagandy mamy XXI wiek, wiek gdzie trzeba myśleć i działać, a nie głupoty opowiadać. Asystentka kiedy na zbity pysk wylatuje. Dlaczego mam płacić komuś za parzenie kawy ?
Dlaczego daliście ciała z psem ! Kiedy wylatuje z stołka Heinzel ? To są pilne sprawy, a nie gadanie o d Marynie.
Czekam na wyznawców ściemy Prezesika i jego kolesi. Podajcie mi te upragnione przeze mnie 10 punktów realnych efektywnych osiągnięć za poprzednie 4 lata przespanej kadencji.
Napiszcie mi je, a obalimy każdy punkt. Pokażemy Wam jak z Waszą/Naszą kasę państwo ma Was w d. Burdel i tyle.
Waldemar napisał:
"Na szczęście ponad połowa piotrkowian potrafiła olać z góry na dół malkontentów i wybrać pana Chojniaka na drugą kadencję."
To jest nieprawda bo jedna czwarta uprawnionych do głosowania
zagłosowała na niego!
Sklave.... ona siedzi sobie spokojnie!!
Nauczyciele włosy rwą na czworo, ratunku mogą szukać tylko w modlitwach, pacierze odmawiają, zastanawiają się nad filozofią Kanta. A że " artystka" z niej nie licha - to wiedzą!
Piotrków - przy takiej " lady in sracz" daleko nie poleci, nawet nie tak daleko, jak niejaki Jurij Gagarin - 50-lat temu .
To po co był wydany milion na projekt techniczny budowy Biblioteki? Już nie budujemy?
Nie podniecaj się tak, bo nieobecni głosu nie mają. Wyniki mówią jasno.
Po prostu zabawne, że minutę po wyborze Chojniaka nie brakowało tych, co mu czas do końca kadencji odliczają. Trzeba umieć przegrywać, chyba że komuś takie koło adoracji wzajemnej samopoczucie poprawia.
To ciekawie się czyta - jak w artykule nazwisko Chojniak to choćby był temat o poezji, to wiadomo że te same osoby będą psy wieszać na prezydencie.
Źle mi się kojarzy powyższy tytuł. Ale to chyba skrzywienie polityczne we mnie się odzywa.
Mam pytanie - dlaczego nad filozofią Kanta? :P
Czy te 11 punktów układała niedawno zatrudniona nowa pani asystent? Po efektownym wyborze jakoś o pani asystent ucichło a może ona sama ucichła, żeby nie strzelić jakiejś gafy za którą pan prezydent musiałby się rumienić. Ostatnio już jeden z mu podwładnych osobników wywołał psią aferę. MARKPIO Ty zawsze śledziłeś poczynania pani asystent. może masz jakieś informacje na temat jej obecnej działalności. Za taką kasę jaką bierze to wypadałoby wiedzieć nad czym tak wytężenie pracuje.
Jeżeli prezydent zamknął priorytety w 11 punktach to chyba nie należy się ani jednego więcej punktu spodziewać.
Czyli:
Róbta co chceta
ale i tak więcej nie dostanieta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!