metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
szczerbiec ~szczerbiec (Gość)10.02.2012 20:35

Kolejny nikomu nie potrzebny urzędas. W naszym kraju już jest za dużo biurokracji i urzędników (czyt. darmozjadów) W Polsce jest zatrudnionych ok 500 tyś. urzędników czy to trochę nie za dużo jak na niespełna 40 milionowy kraj? Dla porównania nasza armia liczy niespełna 100 tyś. żołnierzy.

00

Pietrek Pietrekranga10.02.2012 20:52

"jerzy-kibic" napisał(a):
Dzisiaj rano pod Kwadratem, wymusił na mnie pierwszeństwo swoim Pegotem EP56000.

trzeba bylo jechac szybciej i ladowac sie na niego. I tak w 100% jego wina chyba ze pobozny jest zawsze bez winy

00

zet ~zet (Gość)10.02.2012 20:55

"mol" napisał(a):
Jest to odpowiedź UM na zwiększające się bezrobocie w regionie.

hahahaha :D

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga10.02.2012 21:05

"Pietrek" napisał(a):
zeba bylo jechac szybciej i ladowac sie na niego. I tak w 100% jego wina chyba ze pobozny jest zawsze bez winy

A za 3 godziny pojawiłby się tam znak A-7 i wyszłoby na to, że to jerzy kibic wymusił pierwszeństwo przejazdu.

00

castro ~castro (Gość)10.02.2012 21:19

Popieram pomysł z referendum i bardzo proszę komentatorów o dalsze głosy poparcia tej inicjatywy, a pan panie Chojniak niech dalej zachowuje się jak nieodpowiedzialny chłystek to wynik referendum będzie pewny.Zakres obowiązków pańskiego asystenta świadczy o panu.Myślę ,że wyborcy również ci na tak czują jak im pan pluje w twarz.Długo łudziłem się,że jest w panu odrobina przyzwoitości

00

mieszczuch ~mieszczuch (Gość)10.02.2012 22:07

Te balony,samochody, asystenty, kluby sportowe,szkoły,ceny ciepła ,wody,ścieków,czynszów itd. powinny być stałym elementem panoramy miasta,by ludzie to widzieli na co dzień.A nie krótko przed wyborami.

00

zdziwiony ~zdziwiony (Gość)10.02.2012 22:34

no proszę a jeszcze niedawno niejaki BC publicznie wypowiadał się przeciw Prezydentowi i nagadywał ile wlezie...
samo życie...
źle dla Piotrkowa oj żle

00

Lopez ~Lopez (Gość)10.02.2012 22:43

W kim odrobina przyzwoitości , w Pobożnym? Wolne żarty, ten koleś to zakopleksiony, cyniczny, fałszywy i zakłamany gość. Teraz ci co na niego oddali głos niech płaczą i płacą więcej za wodę i scieki, za ogrzewanie, parkowanie,podatek od dzierżawy wieczystej,komurek, garaży i czego tam jeszcze bo kasa jest ptrzebna na PI.

00

jerzy kibic ~jerzy kibic (Gość)10.02.2012 23:38

Cytuję:
trzeba bylo jechac szybciej i ladowac sie na niego. I tak w 100% jego wina chyba ze pobozny jest zawsze bez winy

Tak mialem zrobic, ale mi sie troche szkoda zrobilo auta, no i mnie, bo dostalbym strzala od mojej stony.

00

powiernik ~powiernik (Gość)11.02.2012 00:45

Prezydent ma 2 zastępców, 2 asystentów, cały Zespół Rzecznika Prasowego, swoich ludzi odpowiadających za poszczególne referaty i nie wiem kogo jeszcze.
Masakra! Mówimy o prezydencie Piotrkowa czy Nowego Jorku?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat