To już w obawie przez gniewem Ludu on zmienił nazwisko?
Jejciu od razu się czepiają... Głodny jestem, przed obiadem, to i literkę zjadłem...
Majster też mawiali że:
Gęba sama kamienia się prosi.
http://sklave.manifo.com/
To dlatego mi ta pani zniknęła gdzieś z krajobrazu politycznego.
Ale co się dziwicie. Mucha może zatrudnić swojego fryzjera to dlaczego pan prezydent nie może?
Dobra. Ja tez chce byc doradca jakims!!! zadowole sie pensja 4k/mc :) bede najtanszy :)
Trzeba było nie głosować na niego jak był czas, bo teraz to jest za późna i biadolenie na wiele nie pomoże. A to że nie może spojrzeć ludziom w oczy to prawda. Dzisiaj rano pod Kwadratem, wymusił na mnie pierwszeństwo swoim Pegotem EP56000. Nawet nie zwolnił, z pełną premedytacją to zrobił, tzn. kierowca pobożnego. Otrąbiłem ich do samej Belzackiej, ale mimo to nawet nie zwolnili i pojechali dalej. Szkoda że rozstałem się ze swoja kamerka na przedniej szybie, bo sprawa była by już na Szkolnej. Ciekawe ilu wtedy pijarowców musiałby jeszcze UM zatrudnić? Idąc tropem posła pis A.M z naszego regionu, to skoro sie nie zatrzymał, ba nawet nie zwolnił, to czy aby kierowca Pegota był trzeźwy? Może miał coś na sumieniu?
niech jeszcze powoła asystenta ds.kontaktów z Koreą Płn.żałosny spektakl,na szczęście już niedługo to potrwa i "poleceni" polecą na zbity ryj
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!