Ciekawy jestem czy prezio się przełamie i przyjdzie do spółdzielni z prezentem na nowy rok obniżka kosztów ciepła
Prezes zaprasza prezydenta a ja zakładam się, że prezydent nie przyjdzie
No 8 tysięcy głosów Panie Prezydencie.Nie za duże ryzyko,aby nie przyjść.I nie pokazać papierów.
Prezes spółdzielni robi sobie kampanię i za podwyżki w czynszach zrzuca winę na innych. Że niby to nie on jest ten zły...
W jednym z miast w polsce telewizja ogólnopolska pokazała powrót wiceprezydenta emeryta.W piotrkowie to standart,kiedy zdobędziecie się na pokazanie polsce co się tu dzieje,jak prezesi emeryci spółek miejskich zatrudniaja swoje dzieci i rodziny krzyżowo w kolesiowych spółkach.Mam pytanie jakie wyniki ekonomiczne osiągneły te podmioty i czy prezesi wypłacili sobie ponownie potężne NAGRODY jak w poprzednim roku bo wybory blisko?
Tak, trzeba im patrzeć na ręce bo puszczą nas z torbami. Brawo panie prezesie Sokalski.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!