Ja mam pytane do prezesa. Kiedy wreszcie odejdzie za to co zrobił mieszkańcom Piotrkowa.
Co robi opozycja pisowska w radzie miasta że pozwala na taką nigospodarnosc czy niepowina złożyć doniesienia do prokuratury niku
A co to za różnica czy podwyżka byłaby od września czy od teraz skoro finalnie i tak mamy ogromne koszty ciepła? Ten typ jest jakiś odklejony...
To nie spółki miejskie to spółki prywatne chojniaków każewników krawczyńskich
Nie mam żadnych dopłat do gazu ziemnego używanego do ogrzewania budynku. Budownictwo indywidualne, dochód większy niż 1500 zł. na osobę. Czy według rządzących pisowców tacy ludzie używają innego gazu ? , czy pompa wodna w piecu gazowym jest napędzana innym prądem ? bo do prądu też nie mam dopłaty z przyczyn opisanych wyżej. Czy odrobinę lepiej sytuowani mają dopłacać do nierobów, cwaniaków i nieudacznej pisowskiej władzy?
a gdzie skrył sie skrył piotr duda obrońca ciemięrzonych, czy dla tego człeka najważniejsze są niedziele handlowe ?
W Sieradzu były niższe podwyżki ale tam prezes PEC zarobił za 2021 rok 111 tysięcy zl.
Prezes Krawczyński za 2021 rok zrobił tylko w Elektrociepłowni ponad 285 tys. zl.
Ale to i tak niewiele bo w 2019 roku zarobił w MZGK ponad 400 tys zl.
W 2020 w MZGK oraz Elektrociepłowni również ponad 400 tys. zl.
(dane z BIP z oświadczeń majątkowych)
Reasumując, prezes Elektrociepłowni w niewielkim mieście w Polsce, zarabia więcej niż Prezydent Polski :)
Piotrków płaci 143.50zł za 1GJ, Bełchatów 23zł 1/GJ. W 2012r. Politechnika Warszawska przeanalizowała ogrzanie Piotrkowa i zaleciła pociągnięcie rury z Bełchatowa. Tylko przy takim wyjściu Pan Marek Krawczyński nie mógłby być prezesem elektrociepłowni w Piotrkowie :(
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!